Συντομα

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Κουκουλάκης στο ντέρμπι

Ο οφθαλμίατρος Μιχ. Κουκουλάκης ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα: Σπάθας, Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Παμπορίδης, Αρης – Ξάνθη: Τριτσώνης, Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Παππάς, Εργοτέλης – Πανθρακικός: Σιδηρόπουλος, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Λαμπρόπουλος, Καβάλα – Ηρακλής: Σταθόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ψάχνει προπονητή

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται και επίσημα στον Λεβαδειακό. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε γνωστοποίησε την απόφασή του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Γιάννης Κομπότης προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη: «Ο πρόεδρος ήθελε να με κρατήσει, έκανε τα πάντα γι’ αυτό, αλλά εγώ έχω πάρει την οριστική απόφασή να φύγω». Ο Νίκος Γκουλής φέρεται ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βοιωτών, ενώ στη λίστα του Κομπότη είναι και το όνομα του Γιώργου Χατζάρα.

ΚΥΠΕΛΛΟ

Εκπληξη ο Ασπρόπυργος

Στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρη, προκρίθηκε ο Ασπρόπυργος, που επιβλήθηκε 2-1 του Εθνικού Αστέρα στην παράταση. Στην άλλη χθεσινή αναμέτρηση, ο Θρασύβουλος επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ Νέων Επιβατών.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Εκκληση στους φιλάθλους

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Ηρακλής, ζητώντας από τους οπαδούς να προστατεύσουν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα, για τον οποίο έχει ήδη πάρει 4.000 εισιτήρια. «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, με τον παλμό και το τραγούδι του, με τη θέρμη της στήριξής του προς αυτήν. Θέλουμε οι ίδιοι να προστατεύσουν την ομάδα, απομονώνοντας τους πολύ λίγους που της κάνουν κακό με τις πράξεις τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΑΡΗΣ

Νασούτι υπέρ Αμπρέου

Στήριξη στον Σεμπαστιάν Αμπρέου παρείχε ο συμπαίκτης του, Κριστιάν Νασούτι, με δηλώσεις που έκανε χθες. Ο αμυντικός του Αρη τόνισε πως «ο Αμπρέου είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ήταν άτυχος με το αυτογκόλ. Θα πάρει την εκδίκησή του μέσα στο γήπεδο, θα βοηθήσει την ομάδα του Αρη». Για τον αγώνα με την Ξάνθη, το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Νασούτι υποστήριξε πως «η Ξάνθη είναι μια σκληρή και δυνατή ομάδα, με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη της επί του Πανθρακικού. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία στην έδρα μας, να μην έχουμε απώλειες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή