Πισω απο τις Καμερες

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ηταν ένα δώρο του Τοροσίδη»

Λεπτό δεν σταματούσε ο Ζίκο να πλέκει το εγκώμιο του Βασίλη Τοροσίδη για όσα έκανε και στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων της Αττικής όπου μένει, έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Ηταν ένα δώρο του Τοροσίδη για το ντεμπούτο μου και γι’ αυτούς που τους αρέσει το καλό ποδόσφαιρο».Ν. Ν. Γ.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ και η ΑΕΚ

Τη συνάντηση Θανόπουλου – Σουφλιά επιβεβαίωναν από το ΥΠΕΧΩΔΕ, μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά το αποτέλεσμά της δεν το επιβεβαίωναν. Δεν διασταυρώνεται, δηλαδή, ότι υπογράφηκαν οι όροι δόμησης για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Και συντηρούνται έτσι οι φήμες ότι στο πλαίσιο της πρεμούρας της «πλευράς Νοτιά» να περάσει οριστικά η σύμβαση για το προπονητικό, επιστρατεύθηκε αυτή η προεκλογική για τον υπουργό και λαϊκής δημοφιλίας για τον Θανόπουλο συνάντηση και η σπουδή για ανακοίνωση…Γ. Λ.

Ισως βοηθήσει ο αγιασμός

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ο αγιασμός της νέας περιόδου θα γίνει αύριο, στους Θρακομακεδόνες, λίγη ώρα πριν αρχίσει η τελευταία προπόνηση της ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είδαν και αποείδαν ότι δεν μπορούν να στεργιώσουν νίκη και αποφάσισαν να επικαλεστούν τη βοήθεια των… θείων.Δ. Λουκ.

Σαφής πρόοδος

Από την εντός έδρας ήττα, στην ισοπαλία, υπάρχει σαφής πρόοδος για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου, όπως υποστήριξε και ο προπονητής του, Εμίλιο Φερέρα. Μέχρι τη νίκη, που θα είναι η απόλυτη βελτίωση, υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα, μίστερ; Και κατά πότε εκτιμάτε ότι οι ευκαιρίες που ομολογουμένως δημιουργούν οι «κυανέρυθροι» θα καταλήγουν σε γκολ; Γιατί μπορεί ο Πανιώνιος να προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, που είναι πάντα ελκυστικότερο, αλλά χωρίς νίκες έστω και με μισό… μηδέν, κανένας στόχος δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Οχι από τον Πανιώνιο, αλλά και από τη Μεικτή Κόσμου.Γ. Β.

Τους περίμεναν

Σε προσωπικό επίπεδο, οι παλιοί παίκτες της εθνικής ομάδας, όπως ο Σπανούλης, ο Φώτσης, ο Ζήσης, ο Μπουρούσης και ο Σχορτσιανίτης, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των απόντων Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Βασιλόπουλου και Τσαρτσαρή. Κανείς, όμως, εξ αυτών δεν βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να βρεθεί στην υποδοχή της ομάδας και να πει τα συγχαρητήρια εκ του σύνεγγυς. Ούτε ο «μετρ» των δημοσίων σχέσεων Θοδωρής Παπαλουκάς, που είχε πάει στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της Εθνικής για την Πολωνία. Υπάρχει, όμως, τεκμηριωμένη δικαιολογία, αφού είχαν αρχίσει οι προετοιμασίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εκτός Αθηνών. Μια γραπτή ή προφορική δήλωση, ίσως; Από το Καρπενήσι ή το Ζλάτιμπορ; Γ. Β.

Απλός περίπατος

Με τα πόδια ήρθαν από την Πολωνία οι δρομείς υπεραποστάσεων Πιότρ Κουρίλο και Ντάριουζ Στριχάλσκι προκειμένου να πάρουν μέρος στον αγώνα «Σπάρταθλον». Οι αθλητές με αυτήν την πράξη τους θέλουν να θυμίσουν την 70ή επέτειο από την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Βέβαια, ύστερα από τόσο περπάτημα, τα 246 χλμ. του αγώνα «Σπάρταθλον» θα τους φανούν απλός περίπατος. Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή