Συντομα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Παλεύουν για τη διάκριση

Η Μαρία- Λουίζα Βρυώνη (72 κιλά) θα «κυνηγήσει» σήμερα τη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης, που διεξάγεται στη Δανία. Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της ελληνορωμαϊκής, στους οποίους την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν, αύριο ο Θόδωρος Τουνουσίδης (96κ.) και την Κυριακή ο Ευγένιος Πεντόρετς (66κ.) και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (120κ.). Στις πρώτες κατηγορίες των γυναικών, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι: 48κ.: Μ. Στάντνικ (Αζερμπαϊτζάν), 51κ.: Μάτσον (Σουηδία), 55κ.: Σ. Γιοσίντα (Ιαπωνία).

ΙΠΠΑΣΙΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο

Με τον διεθνή αγώνα ενηλίκων και εφήβων αρχίζει σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο, στο Μαρκόπουλο, ο αγώνας για το παγκόσμιο κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων. Το «Athens CSI2* & CSΙJ-Β» θα ολοκληρωθεί στις 27/9, ενώ από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το «Athens CSIO3*-W». Θα πάρουν μέρος ιππείς από 12 χώρες. Για την Ελλάδα θ’ αγωνισθούν περισσότεροι από 50 αθλητές. Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά στις 9.30 και η είσοδος είναι δωρεάν.

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Αρχίζει η υπερπροσπάθεια

Με ρεκόρ συμμετοχής χωρών και αθλητών, αρχίζει σήμερα το πρωί (7.00) από την Ακρόπολη ο 27ος διεθνής αγώνας δρόμου υπεραποστάσεως «Σπάρταθλον». Εχουν δηλώσει συμμετοχή 343 αθλητές (εκ των οποίων 36 είναι γυναίκες) από 33 χώρες. Η Ελλάς παίρνει μέρος με 27 δρομείς. Οι αθλητές θα διανύσουν 246 χλμ. και αναμένεται να φτάσουν στη Σπάρτη αύριο. Από τις συμμετοχές ξεχωρίζει ο 62χρονος τυφλός Ιάπωνας, Κιόσι Χοσίνα, ενώ ο Φινλανδός, Σέπο Τάπιο Λάινονεν, θα πάρει μέρος για 25η φορά.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πρόβλημα με τη Ζαφειράκη

Ενας τραυματισμός στον ώμο εμπόδισε την Ευγενία Ζαφειράκη να κάνει την προετοιμασία που επιθυμούσε, εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής (13-18 Οκτωβρίου, Λονδίνο). Η γυμνάστρια θα πάρει μέρος στο άλμα και στις ασκήσεις εδάφους. «Η πρόκριση σε έναν τελικό είναι ο στόχος, αλλά ξέρω ότι πρέπει να βγάλω το τέλειο πρόγραμμα για να το καταφέρω», τόνισε.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τιμή για δύο

Επίτιμοι δημότες του Αμαρουσίου θα γίνουν οι πρώην προπονητές της ομάδας μπάσκετ, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Παναγιώτης Γιαννάκης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πατούλης στη χθεσινή παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ. Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε για την κατάρτιση ολοκληρωμένου σχεδίου δημιουργίας νέου αθλητικού κέντρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή