Φωνάζει η ΑΕΚ για τη διαιτησία του Δαλούκα

Φωνάζει η ΑΕΚ για τη διαιτησία του Δαλούκα

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επόμενη ημέρα του ντέρμπι βρίσκει τους ανθρώπους της ΑΕΚ προβληματισμένους από την ήττα και οργισμένους από την απόφαση του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα. Ολοι πιστεύουν πως η Ενωση ήταν καλύτερη, ενώ στέκονται στη φάση του Ολαφ Μέλμπεργκ όπου βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Μάλιστα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μιλάει για «κατάφωρη αδικία», «αλλοίωση αποτελέσματος», ζητάει ισότιμη αντιμετώπιση και καταλήγει: «Προειδοποιήσαμε ήδη τους αρμοδίους να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, πριν να είναι αργά. Αν δεν το πράξουν, θα το πράξει η ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει».

Ωστόσο, το προχθεσινό αποτέλεσμα έχει φέρει την ομάδα σε οριακό σημείο. Μπορεί να μην την βγάζει εκτός τίτλου, καθώς το πρωτάθλημα έχει 26 αγωνιστικές ακόμη, αλλά καθιστά επιβεβλημένη τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκίνησε ήδη την επιχείρηση ανύψωσης ηθικού των παικτών του, ενώ τους ζήτησε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και στους επόμενους αγώνες. «Εχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο πρέπει να σκεφτούμε αμέσως. Στα δύο τελευταία ματς έχουμε χάσει όσες ευκαιρίες δεν χάσαμε σε όλο το διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πράγματι, πολλά από τα παιχνίδια θα μπορούσαν να είχαν πάρει διαφορετική τροπή αν η ΑΕΚ έπαιρνε «κεφάλι» στο σκορ ή έστω εκμεταλλευόταν τις χαμένες ευκαιρίες. Αν δει κανείς τα στατιστικά, θα καταλάβει γιατί ο Μπάγεβιτς επέμενε για την απόκτηση ενός ακόμη φορ.

Η επίθεση δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα ούτε το γεγονός ότι δεν σκοράρει ο Μπλάνκο. Η άμυνα δεν λειτουργεί σωστά, ενώ οι παίκτες που την απαρτίζουν υποκύπτουν σε πολλά, αδικαιολόγητα λάθη. Τελευταία, έξω από τα… νερά τους φαίνεται να βρίσκονται και οι Μάκος, Καφές, ενώ ο Σκόκο εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την μπάλα, ανακόπτοντας τον όποιο ρυθμό επιχειρεί να βρει η ομάδα.

Αγωνιστικά, ο Γκερέιρο θα βρίσκεται στην ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού το τραύμα που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (διάταση στον αριστερό προσαγωγό) δεν εμπνέει ανησυχία. Ξαφνικό πρόβλημα όμως προέκυψε με τον Σάνελ Γιάχιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Πάντως, ούτε για τον Βόσνιο υπάρχει θέμα ανησυχίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή