Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LA SΤΑΜΡΑΟι Ιταλοί τεχνικοί λάμπουν στο εξωτερικό

Την περασμένη Κυριακή, ο Σέρτζο Σκαριόλο οδήγησε την Εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πρόκειται για μια ακόμη επιβεβαίωση ότι οι Ιταλοί προπονητές σε πολλά αθλήματα, συλλόγους κι εθνικές ομάδες τα πάνε εξαιρετικά καλά, όπως για παράδειγμα και στο ποδόσφαιρο, με τον Φάμπιο Καπέλο (Εθνική Αγγλίας) και τον Κάρλο Αντσελότι (Τσέλσι). Ενώ το καλοκαίρι αυτό ήταν καταστροφικό για όλες τις ιταλικές εθνικές ομάδες, οι Ιταλοί προπονητές μεγαλουργούν σε ξένες ομάδες. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ετορε Μεσίνα, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δηλώνει ότι ο λόγος γι’ αυτό δεν είναι οικονομικός, αλλά το ότι στην Ιταλία διάφορες υστερίες και προκαταλήψεις υποχρεώνουν αρκετούς Ιταλούς προπονητές να προτιμήσουν να δουλέψουν στο εξωτερικό.

DΑΙLΥ ΜΑΙL

Η Γουέστ Χαμ για Λούκα Τόνι

Η Γουέστ Χαμ ελπίζει να έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για τη μετακίνηση του Λούκα Τόνι από τη Γερμανία στο Απτον Παρκ τον προσεχή Ιανουάριο. Ο τεχνικός των «σφυριών», Τζανφράνκο Τζόλα, επιθυμεί διακαώς να προσθέσει τον συμπατριώτη του στο ρόστερ της ομάδας του. Οι Γερμανοί αναφέρουν πως η ομάδα του ανατολικού Λονδίνου σκοπεύει να προσφέρει στον παίκτη εβδομαδιαίο μισθό 60.000 λιρών, εφόσον μπορέσει να πάρει μεταγραφή με ελευθέρας. Ο Τόνι φοβάται ότι θα χάσει τη θέση του στην Εθνική Ιταλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, εάν πάψει να αγωνίζεται με την Μπάγερν, όπου αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό των Μίροσλαβ Κλόζε, Μάριο Γκόμεζ, Ιβιτσα Ολιτς και Τόμας Μίλερ. Ακόμη δεν έχει συμμετάσχει σε επίσημο ματς.

ΜΑRCΑ

Αποδίδει η επένδυση στη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την πιο ακριβοπληρωμένη φανέλα στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που τα 250 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη άρχισαν ήδη να αποδίδουν καρπούς. Προς το παρόν, η (εταιρεία στοιχημάτων) Βwin θα ανανεώσει την επόμενη εβδομάδα το συμβόλαιο με τη Ρεάλ για τη διαφήμιση στη φανέλα της, πληρώνοντας 50 τοις εκατό περισσότερα χρήματα. Εξελίξεις όπως αυτή δικαιώνουν τον πρόεδρο της Ρεάλ, που το καλοκαίρι έλεγε ότι «επενδύοντας στους καλύτερους ανά τον κόσμο, έχουμε εγγύηση για αθλητικές επιτυχίες, αλλά και για σημαντικά έσοδα που προσφέρουν σιγουριά και σταθερότητα».

LΕ SΟΙR

Καλωσόρισμα της Κλάιστερς

Η πρωταθλήτρια του Οπεν τένις των ΗΠΑ, Κιμ Κλάιστερς, εκτιμά ότι η επιστροφή στην ενεργό δράση της Ζιστίν Ενάν είναι μια καλή είδηση για το Βέλγιο: «Πρόκειται για ένα καλό νέο για το γυναικείο τένις, αλλά και για ακόμη καλύτερο νέο για το Βέλγιο εν γένει», δήλωσε η Βελγίδα πρωταθλήτρια στην προσωπική της ιστοσελίδα. «Η Ζιστίν δούλεψε πολύ σκληρά στο παρελθόν για να επιτύχει τα καταπληκτικά αποτελέσματα στην καριέρα της. Για το καλό του τένις, είναι φανταστικό που επιστρέφει». Η 27χρονη Ενάν ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα την επάνοδό της στα κορτ, ενάμιση χρόνο από την αποχώρησή της και οκτώ μήνες μετά την επιστροφή της Κλάιστερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή