Επέστρεψε για τις τελικές… πινελιές

Επέστρεψε για τις τελικές… πινελιές

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσθήκη των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας που αρχίζει σήμερα, στην Αθήνα, ύστερα από 17 ημέρες προπονήσεων και φιλικών αγώνων στο Ζλάτιμπορ, δίνει τη δυνατότητα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δουλέψει μ’ έντονους ρυθμούς τη νέα ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο οποίο ο Γεωργιανός Γκιόργκι Σερμαντίνι κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά για να κερδίσει θέση και χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να ανταποκριθεί περισσότερο στη συνέχεια των προπονήσεων.

Ακόμα κι αν στο επόμενο διάστημα της προετοιμασίας, θα ενσωματωθούν οι 5 διεθνείς του ΠΑΟ (Σπανούλης, Περπέρογλου, Καλάθης, Πέκοβιτς, Τέπιτς), ο Ομπράντοβιτς θεωρεί δεδομένη τη φετινή ενίσχυση της ομάδας του σε καίριες θέσεις και αναμένει την προσαρμοστικότητα των δύο νεοαποκτηθέντων, Καλάθη και Τέπιτς. «Τώρα θα δώσουμε πιο δυνατά φιλικά, γιατί μέσα από τα παιχνίδια θα βρούμε τον τρόπο να δουλέψουμε στην τακτική και να διορθώσουμε λάθη, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους επίσημους αγώνες. Θα είμαστε όλοι μαζί και τα δύο νέα πρόσωπα θα πρέπει να ενσωματωθούν, να προσαρμοστούν, να δουν τι σημαίνει να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Εχουμε όμως αρκετό χρόνο για όλα» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός που χαρακτήρισε θετική την παρουσία όλων των διεθνών παικτών του ΠΑΟ στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε με μία ώρα διαφορά από την υπόλοιπη αποστολή, έχοντας περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης στις ΗΠΑ και δήλωσε ανυπόμονος να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του, πλην αυτών που ήταν μαζί στην Εθνική ομάδα.

° Στις απαραίτητες διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που είχε κάνει στη Σερβία, σχετικά με την προσοχή που έτυχε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη πριν από το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας και την επιθυμία του να μη φύγει από τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

«Είναι σαφές ότι η αλήθεια χάθηκε στη μετάφραση και όχι μόνο. Διότι αλλιώς τα είπα και αλλιώς μεταφέρθηκαν. Δεν είμαι βλάκας να πω κάτι ή και να αφήσω υπονοούμενο εναντίον του Ολυμπιακού ή του προπονητή μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από την ομάδα, το αντίθετο ήθελα και θέλω πολύ να είμαι μέλος της ομάδας. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, ήθελα να αποδείξω πως έχω θέση στον Ολυμπιακό και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα» δήλωσε ο Σέρβος διεθνής στην επίσημη ιστοσελίδα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή