Μηνύματα… ειδικού βάρους από Πατέρα

Μηνύματα… ειδικού βάρους από Πατέρα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα καλύτερο Παναθηναϊκό περιμένει ο Νικόλας Πατέρας, παρά τη λογική ικανοποίηση της διοίκησης για το 5×5 και την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στον Sentra FM και έστειλε διάφορα μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες. Μερικά από τα λόγια του:

– Εχουμε εκπληκτικό ρόστερ και σύντομα θα δούμε ωραίο ποδόσφαιρο. Τους νέους παίκτες θα τους κρίνουμε στο επόμενο τρίμηνο. Ολα έγιναν φέτος πιο προγραμματισμένα.

– Αν οι φίλαθλοι μας έχουν παράπονα για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε τι πρέπει να πουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού;

– Δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται εκτός αγωνιστικού χώρου. Εμείς κάναμε μια προσπάθεια να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο. Τα χειρουργεία και οι σφαγές των τελευταίων χρόνων έχουν σταματήσει. Αν κάποιος διαιτητής είναι βλάκας και ξανακάνει τα ίδια, η ΕΠΟ θα τον στείλει σπίτι του.

– Δεν ευθύνονται ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός για το άνοιγμα της ψαλίδας. Να βρουν και οι άλλες διοικήσεις τον τρόπο να προσελκύσουν επενδυτές. Κανείς δεν μπαίνει στο ποδόσφαιρο για να βγάλει λεφτά. Ο, τι βάζουμε μέσα, πάει στράφι. Αυτά τα χρήματα δεν γυρίζουν πίσω.

– Οι κ. Βαρδινογιάννης, Γιαννακόπουλος και Βγενόπουλος δεν έχουν λόγο να τσακώνονται. Είναι περισσότερα όσα μας ενώνουν, παρά όσα μας χωρίζουν. Είναι στο χέρι της διοίκησης να βάζει τέλος στη μουρμούρα.

– Κανένας δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να υπογράψει συμβόλαιο. Ο Σαλπιγγίδης έμεινε ικανοποιημένος οικονομικά, ωστόσο ζήτησε λίγο χρόνο γιατί η Ευρώπη είναι το όνειρό του. Εμείς τον θέλουμε κοντά μας. Δεν είναι από τους παίκτες που θα τσακωθούν για 50.000 ευρώ, ούτε ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιές.

– Ουδέποτε υπήρξε κάποια παρέμβαση, ούτε χαρτάκι για την ενδεκάδα. Πιστεύω ότι μετά ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, ο Τεν Κάτε αρχίζει να δείχνει το έργο του.

– Δεν λέω ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει καλούς παίκτες. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει κάποιος παίκτης του που θα θέλαμε να αποκτήσουμε.

– Ο Παναθηναϊκός είναι το πιο υγιές οικονομικά σωματείο. Για ποιο λόγο να πάρουμε δάνειο και να μην ζητήσουμε να ξαναβάλουν οι μέτοχοι χρήματα;

Κατά τα άλλα, η ποινή του Σισέ μειώθηκε από τρεις σε δύο αγωνιστικές (η τρίτη παραμένει με… αναστολή ενός χρόνου), όπερ σημαίνει ότι θα επιστρέψει στο ματς του ΟΑΚΑ με τη Στουρμ Γκρατς. Ο Γάλλος ταξίδεψε αυτοπροσώπως στην Ελβετία για την εκδίκαση της έφεσης.

– Συγχαρητήρια μοίρασε ο Τεν Κάτε στους παίκτες του και κατ’ ιδίαν στους Τζόρβα και Σαλπιγγίδη. Η αποστολή αναχωρεί αύριο με τσάρτερ για το Βουκουρέστι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή