Συντομα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η τέταρτη φάση

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου, στην οποία θα πάρουν μέρος και οι ομάδες που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 27 – 29/10. Στις 27/10 θα παίξουν: Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός (21.00), Καλαμάτα – ΠΑΣ Γιάννινα (14.15), Αιγάλεω – Αστέρας Τρίπολης (19.00), Παναιτωλικός – Πανιώνιος (14.15). Στις 28/10 θα γίνουν οι αγώνες: Εορδαϊκός – Παναθηναϊκός (21.00), ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (17.00), Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα (14.15), Βισαλτιακός – Ατρόμητος (14.15), Εθνικός – Ξάνθη (14.15), Ιωνικός – Λεβαδειακός (14.15), Καλλιθέα – Πανθρακικός (14.15), Πιερικός – Εργοτέλης (14.15), Ασπρόπυργος – Αρης (17.00), Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα (14.15). Στις 29/10 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Τρίκαλα – Ηρακλής (17.00) και Θρασύβουλος – ΑΕΚ (17.00). Οι αγώνες είναι μονοί. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και -αν χρειαστεί- εκτέλεσης πέναλτι.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Παραπομπή Καρσιώτη

Στο πειθαρχικό όργανο της ΚΕΔ παραπέμπεται ο βοηθός διαιτητής του αγώνα Εργοτέλης – Πανθρακικός, Καρσιώτης, λόγω του πέναλτι που εισηγήθηκε στον διαιτητή να υποδείξει υπέρ των γηπεδούχων.

ΠΑΟΚ

«Σύννεφα» στην Τούμπα

Κομβικής σημασίας για την πορεία του στο πρωτάθλημα είναι για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος μετράει τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη, προβληματίζει με την απόδοσή του και ο Φερνάντο Σάντος δυστυχώς δεν μπορεί ακόμα να υπολογίζει σε βασικούς του παίκτες που ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς (Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Σνάουτσνερ). Θετικό σημάδι είναι η επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε και προχθές παράπονα για τη διαιτησία, όμως γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος πως αυτό που προέχει είναι η βελτίωση της εικόνας της ομάδας του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οργή για Λαμπρόπουλο

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι είναι στον Ατρόμητο με τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της περιστεριώτικης ΠΑΕ, Γ. Σπανός, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ έκανε λόγο για συμψηφισμούς από την πλευρά του διαιτητή: «Δυστυχώς στην Ελλάδα οι διαιτητές λειτουργούν με λογικές συμψηφισμών και οι αρμόδιοι πρέπει να επιληφθούν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή