Το γούρι και η απάντηση του Αμπρέου

Το γούρι και η απάντηση του Αμπρέου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περασμένη εβδομάδα, αρκετοί πρόλαβαν να τον στήσουν στον τοίχο για τις χαμένες ευκαιρίες και το αυτογκόλ, στο ΟΑΚΑ, στην ήττα από τον Παναθηναϊκό. Μια εβδομάδα μετά, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου γνώρισε την αποθέωση. Ανοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Αρη, στέλνοντας με αριστουργηματική κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης και χάρισε έστω και στο 92΄ τρεις βαθμούς στην ομάδα του, που έχει το απόλυτο των νικών στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο «Loco» όντως τρέλανε τους πάντες με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, κυρίως όμως την οικογένειά του, τα τέσσερα παιδιά του και τη σύζυγό του. Πρώτη φορά βρέθηκαν όλοι στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν παιχνίδι του Αρη και φυσικά αποδείχτηκαν το γούρι του «Τρελού» Αμπρέου. «Μακάρι να βρήκα το γούρι μου. Ηταν η πρώτη φορά που ήρθαν όλοι στο γήπεδο», είπε ο Ουρουγουανός επιθετικός, που χθες κλήθηκε και πάλι στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τους αγώνες με το Εκουαδόρ (10/10) και την Αργεντινή (14/10), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Κανονικά θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανθρακικό ο Ρονάλντο Γκιάρο, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες έδειξαν απλώς μια κάκωση έξω μηνίσκου και όχι κάτι πιο σοβαρό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όμως εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος για τον σαββατιάτικο αγώνα στην Κομοτηνή.

Μοναδικός απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Τόνι Κάλβο, που στα 22 του χρόνια έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή