Τροχαίο ο Μπρέτνερ, απών και ο Ντενίλσον

Τροχαίο ο Μπρέτνερ, απών και ο Ντενίλσον

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τους νέους τραυματίες Μπέντνερ και Ντενίλσον θα υποδεχθεί απόψε η Αρσεναλ τον Ολυμπιακό, οι οποίοι προστίθενται στη λίστα των αρκετών παικτών που δεν έχει στη διάθεσή του ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως οι δύο τερματοφύλακες Μανουέλ Αλμούνια και Λούκας Φαμπιάνσκι.

Ο Δανός επιθετικός Νίκλας Μπέντνερ τράκαρε με το αυτοκίνητό του προχθές κι έτσι θα χάσει τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα. Θα είναι πάντως έτοιμος, σύμφωνα με τον προπονητή του, για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στην Μπλάκμπερν. Το αυτοκίνητο του 21χρονου στράικερ βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο όπου εκινείτο, αλλά η μαύρη Αστον Μάρτιν του τον προστάτεψε τελικά και δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Η κατάσταση όμως του επίσης 21χρονου Βραζιλιάνου μέσου Ντενίλσον σαφώς σοβαρότερη, αφού μένει πλέον δύο μήνες εκτός δράσης λόγω προβλημάτων στην πλάτη του.

Σερί 356 λεπτών χωρίς να έχει δεχθεί γκολ τρέχει η άμυνα της Αρσεναλ κι ελπίζει ότι θα το επεκτείνει στον αποψινό αγώνα στηριζόμενη και πάλι στον τερματοφύλακα-αποκάλυψη, τον νεαρό Ιταλό Βίτο Μανόνε.

Τα μόνα τέρματα που έχει δεχθεί ο τρίτος τη τάξει τερματοφύλακας της λονδρέζικης ομάδας στους αγώνες που έδωσε ώς τώρα ήταν τα δύο γκολ της Σταντάρ στη Λιέγη πριν από 13 μέρες, στη νίκη των Αγγλων με 3-2.

Βρέχει… ευρώ

Σπουδαία είναι τα νέα για την Αρσεναλ εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού η τελευταία οικονομική χρήση της εταιρείας έκλεισε με απροσδόκητα υψηλά κέρδη μετά φόρων της τάξεως των 35,2 εκατομμυρίων λιρών (38,2 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες για το έτος που έκλεισε στις 31 Μαΐου.

Η μετακίνηση των «κανονιέρηδων» από το γήπεδο του Χάιμπουρι στο «Εμιρεϊτς» αποφέρει πλέον καρπούς για τα οικονομικά της ομάδας, αφού τα έσοδα από τις μέρες των αγώνων ανήλθαν στα 108 εκατ. ευρώ, έναντι 102 εκατ. ευρώ την περασμένη περίοδο.

Ο τζίρος συνολικά της Αρσεναλ την περασμένη χρονιά ανήλθε στα 338 εκατ. ευρώ, κυρίως χάρη στα υψηλής αξίας τηλεοπτικά συμβόλαια και τις πωλήσεις εισιτηρίων, με την ομάδα να φτάνει στους ημιτελικούς τους Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Αγγλίας. Ομως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πολύ προσεκτική μεταγραφική πολιτική του τεχνικού Αρσέν Βενγκέρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή