Φήμες για παραίτηση Θανόπουλου στην ΑΕΚ

Φήμες για παραίτηση Θανόπουλου στην ΑΕΚ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο συνεχόμενες ήττες της ΑΕΚ, σε ισάριθμα ντέρμπι, άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου», φέρνοντας στην ομάδα τον άνεμο της καταστροφολογίας και της αποκαθήλωσης. Το κλίμα είναι άσχημο, ο κόσμος απογοητευμένος, στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ακούγεται ως πιθανή ακόμη και η παραίτηση του Νίκου Θανόπουλου, με επίσημη δικαιολογία οικογενειακούς λόγους, και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Μέχρι και θέμα Τζεμπούρ ανέκυψε από το… πουθενά. H αλγερινή ιστοσελίδα «Liberte» ανέφερε πως επιστρέφει στις προπονήσεις. Βέβαια, λίγο αργότερα, η ΠΑΕ διέψευσε το δημοσίευμα.

Ο Παντελής Καφές ανέλαβε χθες να κάνει τον… πυροσβέστη και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια. Την Πέμπτη με την Μπενφίκα των 21 γκολ σε έξι αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος και την Skoda Ξάνθη, με την οποία η ΑΕΚ έχει μόλις μία νίκη τα τελευταία πέντε χρόνια, στα Πηγάδια.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Είχαμε δύο ήττες στα ντέρμπι και πικράναμε τον κόσμο μας. Από εδώ και πέρα πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα και να αντιστρέψουμε το κλίμα που είναι εις βάρος μας. Πρέπει από εδώ και πέρα να τα δώσουμε όλα σε όλα τα παιχνίδια και να δείξουμε την αξία της ΑΕΚ που φάνηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό», είπε ο αρχηγός της «Ενωσης».

Δηλώσεις, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 της Πορτογαλίας, έκανε ο Γκουστάβο Μαντούκα, τονίζοντας ότι η αναμέτρηση με την Μπενφίκα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή