Φιορεντίνα-Λίβερπουλ το ματς της βραδιάς

Φιορεντίνα-Λίβερπουλ το ματς της βραδιάς

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στη δράση για το Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με τον αγώνα της Φιορεντίνα με τη Λίβερπουλ να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στους ομίλους Ε-Ζ.

Οι «κόκκινοι» ταξίδεψαν στην Τοσκάνη χωρίς τους Χαβιέρ Μασκεράνο και Γιόσι Μπεναγιούν λόγω τραυματισμών και έχοντας κερδίσει την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Ντέμπρετσεν, δεν καίγονται για τη νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι» απόψε. Από την άλλη πλευρά, η ήττα της Φιορεντίνα από τη Λιόν προ δύο εβδομάδων κάνει επιτακτική τη νίκη για την ιταλική ομάδα σήμερα.

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Τσέζαρε Πραντέλι, δήλωσε ότι βρίσκοντας απόψε μπροστά του τη Λίβερπουλ δεν μπορεί παρά να θυμηθεί την τραγική βραδιά του Χέιζελ, στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, τον Μάιο του 1985, όταν ο ίδιος ήταν παίκτης της Γιουβέντους. Φυσικά από εκείνη τη μαύρη βραδιά, που χάθηκαν 39 ζωές, έχουν αλλάξει πάρα πολλά, «προσπαθώ να το ξεχάσω, αλλά δεν ξεχνιέται. Βεβαίως, δεν έχει να κάνει με την ίδια τη Λίβερπουλ ή με τα παιχνίδια που θα παίξουμε», είπε ο προπονητής των φορμαρισμένων «βιόλα».

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Λιόν ταξιδεύει στην Ουγγαρία για τον πρώτο αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ που θα φιλοξενήσει στην ιστορία της η Ντέμπρετσεν.

Η εντυπωσιακή και φέτος Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Καμπ Νου την πρωτοπόρο του έκτου ομίλου Ντινάμο Κιέβου, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τιερί Ανρί λόγω μυϊκού τραυματισμού του Γάλλου στη νίκη των «μπλαουγκράνα», με 2-0 το Σάββατο επί της Μάλαγα.

Η Ιντερ ταξιδεύει στο Καζάν, όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρωσίας Ρούμπιν. Οι «νερατζούρι» του Ζοζέ Μουρίνιο θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη μέτρια εμφάνιση στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα (0-0), αλλά και από την εγχώρια ήττα από τη Σαμπντόρια με 1-0. Ο εξαιρετικά εκνευρισμένος κ. Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ολλανδό Γουέσλι Σνέιντερ.

Για τη Ρούμπιν πάλι, ο αγώνας έχει χαρακτήρα γιορτής, αφού φιλοξενεί τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ στο ανακαινισμένο της γήπεδο, χωρητικότητας 30.000 θεατών. Το ματς αυτό αρχίζει στις 7.30 απόψε.

Τέλος, στον έβδομο όμιλο, η Σεβίλλη ταξιδεύει στο αφιλόξενο Αϊμπροξ της Γλασκώβης για να παίξει με τη Ρέιντζερς, την ώρα που άλλη μια πρωτάρα, η Ουνιρέα, υποδέχεται στη Ρουμανία τη Στουτγκάρδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή