Με συνταγή ΑΕΚ ο ΠΑΟ στο Βουκουρέστι

Με συνταγή ΑΕΚ ο ΠΑΟ στο Βουκουρέστι

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνταγή του ντέρμπι με την ΑΕΚ σκέφτεται να ακολουθήσει ο Τεν Κάτε και στο Βουκουρέστι, με δεδομένο ότι οι επιλογές του είναι περιορισμένες λόγω των πολλών απουσιών που δεν του επιτρέπουν να συμπληρώσει καλά – καλά ούτε 18άδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Ρουμανία θα ταξιδέψουν σήμερα όλοι κι όλοι 18 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Τα προβλήματα παραμένουν πολλά καθώς εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σισέ, οι Σπυρόπουλος, Δάρλας, Μαρίνος, Πετρόπουλος στο ιατρικό δελτίο, ενώ οι Σεϊταρίδης, Μάντζιος, Κλέιτον οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το ευχάριστο για τον Ολλανδό τεχνικό είναι ότι ο Καντέ έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στη διάθεσή του, δίνοντας μια παραπάνω λύση στην αποδεκατισμένη άμυνα. Ο Γάλλος θα παίξει αριστερά με τον Βύντρα δεξιά, εκτός κι αν νιώσει πάλι ενοχλήσεις και προτιμηθεί ο Γκάμπριελ, με τον Ελληνα διεθνή να μετατίθεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το σύστημα θα έχει τρεις κεντρικούς μέσους, αλλά ο Κατσουράνης θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο, όπως στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι Λέτο, Καραγκούνης θα παίξουν μπροστά τους, με τον Σαλπιγγίδη σε ρόλο σέντερ φορ. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, με τον Τζόρβα να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να κερδίζει τη θέση από τον πιο έμπειρο Γκαλίνοβιτς. Η αποστολή αναχωρεί για το Βουκουρέστι με τσάρτερ στις 10.55. Η προπόνηση θα γίνει στις 19.00, ενώ ο Τεν Κάτε θα μιλήσει μισή ώρα νωρίτερα.

– Μετά ένα σημαντικό διάστημα τριβών και καχυποψίας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τώρα την ικανοποίησή της για τα αντανακλαστικά που δείχνει ο δήμος Αθηναίων τις τελευταίες εβδομάδες στο θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό. Η ρητή εντολή του Νικήτα Κακλαμάνη στις υπηρεσίες του Δήμου να ανταποκρίνονται άμεσα σε ό,τι έχει σχέση με την πρόοδο του έργου και να μην επηρεάζονται από την προεκλογική περίοδο, έχει φέρει πρόοδο σε ορισμένα θέματα και όχι το τέλμα που παρατηρείται συνήθως λίγο πριν από τις εκλογές. Χθες έγινε συνάντηση εργασίας με στελέχη του δήμου και η ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για ορισμένα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή