Νοτιάς: Μένω, αλλά υπάρχει πρόβλημα

Νοτιάς: Μένω, αλλά υπάρχει πρόβλημα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υφίσταται θέμα αποχώρησης, αλλά υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης, ήταν η απάντηση του Νίκου Νοτιά σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας το οποίο τον ήθελε να αποσύρεται από την ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, με επίσημη τοποθέτηση στην ιστοσελίδα της ομάδας, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης, τόνισε πως δεν έχουν αλλάξει οι προθέσεις του για τις μετοχές και δεσμεύθηκε πως θα ολοκληρωθεί το προπονητήριο. Επίσης, προανήγγειλε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες όταν έρθει στην Ελλάδα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στην συνεργασία με τους Ηλία Ηλία, Παντελή Αθηνή. Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα θα βρίσκεται ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος αποθεραπεύθηκε πλήρως. Αντίθετα, οι Μάκος, Ενσαλίβα, Αλβες και ο τιμωρημένος Αραούχο (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Εβερτον) δεν βρίσκονται στις επιλογές του Σερβοέλληνα τεχνικού. Εκτός είναι επίσης οι Γκερέιρο, Τζεμπούρ και Νέμεθ, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική Ουγγαρίας κάτω των 20.

Βάσει αυτών, ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 19 παίκτες της αποστολής που είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μπλάνκο, Παυλής, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Αρτσε, Γκέντσογλου.

Εν τω μεταξύ, ο Παντελής Αθηνής, με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστήριξε ότι θα διορθώσει τα λάθη που υπήρχαν στο «Match Program» του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας παράλληλα ότι η προηγούμενη διοίκηση είχε κάνει μία συμφωνία που απέφερε μεγάλες ζημίες στα ταμεία της ΠΑΕ, τις οποίες ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να τακτοποιήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή