Ντέρμπι Μπάγερν-Γιούβε, στην Κύπρο η Τσέλσι

Ντέρμπι Μπάγερν-Γιούβε, στην Κύπρο η Τσέλσι

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερο πιάτο για το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την εβδομάδα και δεύτερη ελληνοαγγλική μονομαχία καθώς ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Τσέλσι για τον τέταρτο όμιλο, σε μια βραδιά όπου δεσπόζει η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Γιουβέντους.

Οι Γερμανοί θυμούνται ότι η τελευταία εντός έδρας ήττα της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν από τη Γιουβέντους προ πενταετίας και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στοχεύοντας στην πρώτη θέση του ομίλου. «Τα ματς στην έδρα σου πρέπει να τα κερδίζεις» είπε ο τεχνικός των Βαυαρών, Λούις Φαν Χάαλ. Από την πλευρά τους οι Ιταλοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Φάμπιο Καναβάρο, κι έτσι θα παρατάξουν τους Λεγκροτάλιε και Κιελίνι στο κέντρο της άμυνας.

Με πολλές απουσίες έφτασε στην Κύπρο η Τσέλσι, καθώς οι Ντρογκμπά και Μποζίνγκουα είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Μπάλακ και Ομπι Μίκελ είναι τραυματίες. Αμφίβολος είναι και ο Ασλι Κόουλ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει ήδη ένα βαθμό από την ισοπαλία με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, θα παίξει χωρίς τους Πολωνούς στράικερ Μάρτσιν Ζεβλάκοφ και Αντριαν Σικόρα, αλλά επιστρέφει ο Καμίλ Κοσόφσκι.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θα παίξει με τη Μαρσέιγ χωρίς τον Λασανά Ντιαρά, καθώς ο μέσος τραυματίστηκε στον ώμο και πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των τραυματιών της ομάδας που περιλαμβάνει και τους Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Αλβαρο Αρμπελόα και Κρίστοφ Μέτσελντερ.

Η Μίλαν υποδέχεται τη Ζυρίχη και χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη. Πάντως ο τεχνικός της, Λεονάρντο, του οποίου απειλείται πλέον η θέση μετά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, εμφανίστηκε ατάραχος: «Πάντα γίνεται κουβέντα για τους προπονητές» είπε, αναγνωρίζοντας όμως ότι «πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι και να κερδίζουμε την μπάλα πιο ψηλά στο τερέν».

Στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Βόλφσμπουργκ, με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον Βόσνιο επιθετικό της Βόλφσμπουργκ, Τζέκο. Σε άλλα ματς η Μπορντό αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα, η Πόρτο την Ατλέτικο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Μπεσίκτας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή