Αλλαγή πλεύσης από τους Αγγελόπουλους

Αλλαγή πλεύσης από τους Αγγελόπουλους

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αρχικές υψηλές προσδοκίες του Ολυμπιακού μετατράπηκαν στα μέσα της χρονιάς σε ενθουσιασμό, αφού τόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος όσο και η συμμετοχή στον τελικό της Ευρωλίγκας αποτέλεσαν βήματα προόδου. Εν τούτοις, αυτός ο ενθουσιασμός μεταμορφώθηκε σε οργή. Η εξέλιξη των τελικών της Α1 αφήνει την πιο πικρή γεύση για την ομάδα του Πειραιά, αφού όσα εξελίχθηκαν στον τελευταίο αγώνα στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μία ομάδα.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού, όμως, για τον Ολυμπιακό, αφού μέσα απ’ όλη αυτή την ιστορία, έχει την ευκαιρία να διδαχθεί από τα λάθη του.

Οι εν θερμώ σκέψεις περί αποχώρησης από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μείνουν… σκέψεις και τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Το εγχείρημα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αν και ο «δράκος», τραβώντας πάνω του όλα τα δεινά της ομάδας, αποτέλεσε… «κυματοθραύστη». Στην επόμενη ομάδα θα υπάρχει πιο ορθολογικό μπάτζετ και αναμένεται να ξεκινήσουν οι… περικοπές στις αποδοχές των συμβολαίων. Και όπως φαίνεται, αυτό θα ξεκινήσει από το «βαρύ» συμβόλαιο του Θοδωρή Παπαλουκά…

Οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης έχουν ως σημεία αναφοράς την επιλογή νέου προπονητή και την παραμονή των Τσίλντρες και Κλέιζα. Τα «ηχηρά» ονόματα για τη θέση του τεχνικού παραμένουν σε επίπεδο φιλολογικού ενδιαφέροντος. Ο Ιβκοβιτς στα 67 του δύσκολα θα αφήσει την εθνική Σερβίας, ο Μεσίνα δεν φεύγει από τη Ρεάλ και ο Μπλατ έχει συμφωνήσει με τη Μακάμπι. Η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι διόλου απίθανο να αφεθεί στα χέρια Ελληνα. Το νέο «αίμα» (Σφαιρόπουλος, Αγγέλου, Κατσικάρης…) είναι πολλά υποσχόμενο και μία τέτοια λύση δεν φαίνεται πλέον ως η… έσχατη.

Οι Τσίλντρες και Κλέιζα έχουν δικαίωμα να διαλέξουν το ΝΒΑ έως τις 15 Ιουλίου και ήδη αρκετές ομάδες τους γλυκοκοιτάζουν. Οπως επίσης φαντάζει πιθανή και η αποχώρηση του Σχορτσιανίτη για το ΝΒΑ. Για τους Αγγελόπουλους υπάρχει η επιλογή του μεταγραφικού «χτυπήματος» από τον Παναθηναϊκό. Εφ’ όσον όμως αυτός ο παίκτης δεν συμφωνήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του και γίνει πλειοδότηση από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ταυτόχρονα πρέπει να «σηκώσει» ψυχολογικά την αλλαγή φανέλας…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή