ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Τριπλός ο στόχος των πρωταθλητών

Το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών και νέων (Α-Γ), που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, και θέση στην ομάδα, η οποία θ’ αγωνιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων, θα διεκδικήσουν σήμερα (09.00 οι προκριματικοί, 17.00 οι τελικοί) και αύριο οι Ελληνες πρωταθλητές. Επιπλέον, θα επιδιώξουν να περάσουν τα όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό ατομικό πρωτάθλημα, που θα γίνει τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη. Οι τελικοί της ημέρας είναι: Σφυροβολία Γ, επί κοντώ Γ, τριπλούν Α, δισκοβολία Γ, ύψος Α, 110μ. εμπόδια Α, 100 μ. εμπόδια Γ, 100 μ. Γ, Α, σφαιροβολία Α, μήκος Γ, 400 μ. Γ, Α, 1.500 μ. Α, Γ, ακοντισμός Α, 3.000 μ. στιπλ Γ, Α, 4×100 μ. Γ, Α.

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελλάς – Ν. Αφρική

Την αδύναμη Ν. Αφρική αντιμετωπίζει σήμερα, στις 20.30, στο κολυμβητήριο Αλίμου, η Ελλάς σε αγώνα του Α΄ γύρου της προκριματικής φάσης της Παγκόσμιας λίγκας γυναικών. Οι άλλοι αγώνες της ημέρας: 11.15: Ολλανδία – Γαλλία, 12.30: Ν. Αφρική – Ισπανία, 19.15: Ισπανία – Γαλλία.

ΒΟΛΕΪ

Ευρωπαϊκή εξόρμηση

Με νέα πρόσωπα θα αγωνιστεί σήμερα και αύριο η εθνική ομάδα των ανδρών στην Πορτογαλία, όπου θ’ αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα για την Ευρωπαϊκή Λίγκα. Για την ίδια διοργάνωση, οι γυναίκες δίνουν σήμερα, στο Τελ Αβίβ, τον δεύτερο αγώνα τους με το Ισραήλ.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Χάλκινο ο Αρης Βούλας

Επιτυχία σημείωσε η ομάδα κορασίδων του Αρη Βούλας, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα. Πρωτεργάτες της επιτυχίας είναι οι προπονητές κ. Κωστόπουλος και Λιλής, που οδήγησαν τις Χ. Νίνου, Ελ. Στραϊτούρη και Φ. Εμίρη στο τρίτο σκαλί. Η Εμίρη κατέκτησε και τη 2η θέση στο ατομικό και την 3η στο μεικτό.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αγώνας αλληλεγγύης

Ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και οι Ελληνες ολυμπιονίκες θ’ ανοίξουν πανιά στον Φαληρικό όρμο σήμερα και αύριο, για να βοηθήσουν την προσπάθεια του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» για την ανέγερση του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων, το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το φθινόπωρο. Ο αγώνας διοργανώνεται εννέα χρόνια από τον ΠΟΙΑΘ με πλήρωμα στα σκάφη συμβολικά, έναν άνδρα και μία γυναίκα. Στα «Platu 25» το πλήρωμα θα είναι Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων.

ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚΣ

Διεθνής ικανοποίηση

Ικανοποιημένος έφυγε από την Ελλάδα ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Σπέσιαλ Ολύμπικς, Τιμ Σράιβερ Κένεντι, από όσα είδε εν όψει των παγκόσμιων Αγώνων του 2011. Αυτό, όμως, που τον ευχαρίστησε περισσότερο, ήταν μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. «Ο υπουργός με διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Πολιτείας στους Αγώνες, διότι πιστεύει πως η συγκεκριμένη διοργάνωση θα βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδος διεθνώς», δήλωσε στην «Κ» ο κ. Κένεντι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή