Πισω απο τις καμερες

3' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα τον κρατήσει

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ανησυχεί για την έκβαση της υπόθεσης του Κέβιν Μιραλάς, Θα κάνει ό,τι απαιτείται, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του απ’ την Σεντ Ετιέν. Θυμίζουμε πως ο Βέλγος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους Γάλλους στους «Πειραιώτες». Και όπως τονίζει ο ποδοσφαιριστής στο περιβάλλον του, θέλει να μείνει για χρόνια πολλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Οπότε, όποια (οικονομικής φύσεως) εμπόδια προβάλλει ο μάνατζέρ του για την ολοκλήρωση της αγοράς των δικαιωμάτων του, δεν φαντάζουν ανυπέρβλητα στα μάτια των ανθρώπων των «Πειραιωτών». Μάλιστα, εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να περιμένουμε άμεσα. Ν.Ν.Γ.

Στον… πάγο

Η προπονητική περίοδος άρχισε σε όλα τ’ αθλήματα και ακόμη να γίνουν οι αποσπάσεις των γυμναστών, που είναι ομοσπονδιακοί προπονητές. Κάθε ομοσπονδία δικαιούται να ζητήσει την απόσπαση κάποιου αριθμού γυμναστών, ανάλογα με τη δυναμικότητα του αθλήματος. Ως τώρα, οι αιτήσεις δεν έχουν «ικανοποιηθεί», με συνέπεια στα περισσότερα αθλήματα να έχουν μείνει μόνο οι εθνικοί προπονητές και στα περιφερειακά κλιμάκια οι προπονήσεις να γίνονται εκ των ενόντων. Είναι ένα πρόβλημα, που πρέπει να λυθεί γρήγορα. Ν. Α. ΚΩΝ.

Θα έχει ευκαιρίες

Στην πράξη δικαιώθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε που αφήνει στον πάγκο ή εκτός αποστολής συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω. Μόνη εξαίρεση αποτελεί ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος, όποτε μπαίνει στο γήπεδο, αποδεικνύει πως διατηρεί στενή σχέση με τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Του το αναγνωρίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και για τον λόγο αυτό σκοπεύει να τον αξιοποιήσει καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Το γεγονός πως ο Σέρβος βάζει πάνω απ’ όλα (κι απ’ το εγώ του) την ομάδα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο απ’ τον Ισπανό τεχνικό. Ν.Ν.Γ.

Τον τρέλαναν…

Τον Κώστα Πιλαφίδη τον «τρέλαναν» στον Ηρακλή. Τη μια φορά το «εν κρυπτώ» φιλικό με τον ΠΑΟΚ που έγινε στο Ιβανόφειο και προκάλεσε την μήνιν των οπαδών γιατί «πάτησε» ξανά το παρκέ του γηπέδου ο «εχθρός», Λάζαρος Παπαδόπουλος. Την άλλη φορά ήταν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Ηρακλή – Πανελληνίου και προκάλεσαν την πρόσφατη τιμωρία δυο αγωνιστικών της ομάδας. Η διοίκηση λαϊκής βάσης της ΚΑΕ Ηρακλής έχει την πλήρη ευθύνη για την παραίτηση του Πιλαφίδη και γι’ αυτόν τον λόγο προσπάθησε πολύ να τον μεταπείσει, αφού δεν φρόντισε νωρίτερα να τραβήξει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ομάδας και της εξέδρας. Γ. Β.

Προσαρμόστηκε

Ο Κώστας Κουφός στην τρίτη του θητεία στο ΝΒΑ δείχνει να προσαρμόζεται (επιτέλους) στα δεδομένα του πρωταθλήματος. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η μετακίνησή του από τη Γιούτα στη Μινεσότα, αφού οι Τίμπεργουλφς είναι ομάδα που ψάχνει τη διάκριση μέσα από νεαρούς παίκτες. Επίσης, ο Κουφός δεν έχει να αντιμετωπίσει… μεγαθήρια στο ρόστερ, καθώς μπροστά του έχει τον πρωτοεμφανιζόμενο Νίκολα Πέκοβιτς και τον… μέτριο Ντάρκο Μίλιτσιτς. Είναι ευκαιρία για τον Ελληνα ομογενή να καθιερωθεί στο ΝΒΑ. Αν δεν τα καταφέρει κι αυτός που έχει αμερικάνικη παιδεία στο μπάσκετ, τότε ποιος θα τα καταφέρει; Σ. Δ.

Εκεί που έπρεπε

Αυτή την φορά, η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου «πέρασε» στα χέρια Πανιώνιων. Ούτε… συμμαθητές ούτε «κολλητοί» φίλοι ούτε έμμισθοι «μπροστινοί» πρόεδροι. Αυτή τη φορά, ο ιδιοκτήτης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης, που συνεχίζει να μη θέλει να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα, αντιλήφθηκε (για πρώτη φορά στη θητεία του), ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους Πανιώνιους φιλάθλους οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα και να αφιερώσουν τον χρόνο τους γι’ αυτή. Αλλά και να τους δώσει την ευκαιρία και την ευθύνη για να «τρέξουν» την ομάδα με την δεδομένη αγάπη που έχουν. Γ. Β.

Είναι ρίσκο

Ο αντίλογος λέει ότι οι «Πανιωνάρες» ή οι «Ολυμπιακάρες» ή οι «Παναθηναϊκάρες» μπορεί να εξελιχθούν και στους χειρότερους παράγοντες, αλλά αυτή την φορά στον «ιστορικό» ήταν υποχρέωση του ιδιοκτήτη να εμπιστευθεί ανθρώπους όπως ο Λάζαρος Καμπανόπουλος. Οπως είχε κάνει και με τον Κορκίδη. Γ. Β.

Χρειάζονται στήριξη

Εντυπωσιακοί ήταν, για ακόμη μία διοργάνωση, οι Ελληνες κωπηλάτες. Οπως όλα δείχνουν, ελάχιστοι είναι οι αθλητές που μπορούν να εκπροσωπήσουν με αξιώσεις τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ετσι, καλό θα ήταν η πολιτική ηγεσία να επικεντρώσει την οικονομική στήριξη σε όποια αθλήματα υπάρχουν διακρίσεις αυτή και την επόμενη χρονιά. Σπυρ. Σπαν.

Θέλει, αλλά…

Μέσα στη βδομάδα θα κληθεί από τη διοίκηση του Ηρακλή ο Απόστολος Βέλλιος προκειμένου να συζητήσει την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν μέχρι την Τρίτη να βρεθούν με την πλευρά του παίκτη και να του καταθέσουν επίσημα την πρότασή τους, ώστε την επόμενη μέρα, στην ανοιχτή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί, να είναι σε θέση να δώσουν στοιχεία στη δημοσιότητα, αν ερωτηθούν σχετικά. Το τι θα κάνει ο Βέλλιος είναι ένα άλλο ερώτημα. Ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει ότι θέλει να μείνει. Μένει να φανεί στην πράξη. Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή