Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Il Μessaggero

Η Μίλαν κάνει καλό στην Ιταλία

«Η Μίλαν που κερδίζει είναι ευεργετική για την Ιταλία», δήλωσε ο πρόεδρος της κυβέρνησης και ιδιοκτήτης των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, που βρίσκονται στην Μποργκεζιάνα, στη Ρώμη. «Οι παίκτες της Μίλαν», είπε, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Μπερλουσκόνι απευθυνόμενος στην ομάδα, «έχουν το βάρος της ευθύνης να νικούν. Κατ’ αρχάς, διότι έτσι είναι οι ίδιοι ευχαριστημένοι, και ύστερα διότι έτσι ικανοποιούν τη Μίλαν, τους οπαδούς, τον πρόεδρο, ακόμη και τους βουλευτές: όταν νικά η Μίλαν, στο Κοινοβούλιο βλέπει κανείς χαμόγελα, επομένως η Μίλαν που κερδίζει κάνει καλό στη χώρα!»

Daily Μail

Ο Νάνι θέλει αήττητη τη Γιουνάιτεντ

Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Στόουκ την Τρίτη, ο Πορτογάλος Νάνι, δήλωσε ότι η ομάδα του στοχεύει να επιτύχει ό,τι και η ομάδα της Αρσεναλ το 2004, που κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη. Η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 20 αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα και ο Νάνι θέλει να παραμείνει αυτό μέχρι και το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ. «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αποδίδουμε τόσο καλά. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι κάνουμε έως τώρα. Εφόσον παραμείνουμε ενωμένοι, αισθάνομαι πως μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με κάτι πολύ ιδιαίτερο», δήλωσε.

Le Figaro

Η Βοζνιάκι πρωτοπόρος χωρίς στέμμα

Το κοινό του τένις αρχίζει να συνηθίζει την αστεία μυτούλα της Κάρολιν Βοζνιάκι, της Δανέζας με την πολωνική καταγωγή, που έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη από τις 11 Οκτωβρίου του 2010. Για να διατηρήσει όμως αυτό το αμφιλεγόμενο προβάδισμα, ο τίτλος στο φετινό Οπεν της Αυστραλίας θα είναι ό,τι πρέπει για την παίκτρια αυτή, που δεν έχει κατακτήσει κανέναν μεγάλο τίτλο ούτε καν συμμετείχε σε τελικό τουρνουά του Γκραν Σλαμ μέσα στο 2010. Ασχολούμενη στις αρχές του 2011 με τα τουρνουά στην Μπανγκόκ και στο Χονγκ Κονγκ, η Βοζνιάκι διατηρεί σαφές προβάδισμα από τη δεύτερη, τη Ρωσίδα Βέρα Ζβονάρεβα, στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ζβονάρεβα δεν την απειλεί ούτε στον τομέα της αναγνωρισιμότητας. Μπορεί να έχει καλό στυλ και σταθερό παιχνίδι στα κορτ, αλλά η φιναλίστ του Γουίμπλεντον παραμένει άγνωστη, παρά τις φωτογραφίες της πέρυσι για τη ρωσική έκδοση του περιοδικού «Γκλάμουρ».

Μarca

Επικρίσεις κατά ποδοσφαιριστών

Η Ομοσπονδία των Συγγενών Θυμάτων Τρομοκρατίας της Χώρας των Βάσκων καταδίκασε τον «κυνισμό» οκτώ ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Σοσιεδάδ επειδή «προωθούν μια διαδήλωση υπέρ μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης των Βάσκων ΕΤΑ, οι οποίοι φυλακίστηκαν διότι απείλησαν, δολοφόνησαν και εκβίασαν». Η ομοσπονδία καταδίκασε τους Μικέλ Αρανμπούρου, Μικέλ Λαμπάκα, Ιμανόλ Αγκιρέτσε, Ενιαούτ Θουμπικαράι, Μάρκελ Μπεργάρα. Τζον Ανσοτέγι, Μικέλ Γονθάλεθ και Δαβίδ Θουρουτούθα, διότι εξέφρασαν την υποστήριξή τους για την πορεία που θα γίνει το Σάββατο στο Μπιλμπάο υπέρ της μεταφοράς μελών της ΕΤΑ σε βασκικές φυλακές. Τονίζει ότι αυτοί οι «προνομιούχοι» ποτέ τους «δεν εκφράστηκαν δημοσίως υπέρ των θυμάτων», την ώρα που ως παίκτες της Σοσιεδάδ «εκπροσωπούν χιλιάδες Βάσκους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή