Για τη μεγάλη έκπληξη η Τότεναμ κόντρα στη Μίλαν

Για τη μεγάλη έκπληξη η Τότεναμ κόντρα στη Μίλαν

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ολοκληρώσει την έκπληξη που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες με το αποτέλεσμα που πήρε μέσα στο Μιλάνο επιδιώκει απόψε η Τότεναμ, καθώς η δράση συνεχίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των 16.

Η φετινή Τότεναμ είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, επομένως όσο κι αν έχει πάρει πλεονέκτημα από τη νίκη της με 1-0 μέσα στο Σαν Σίρο, η Μίλαν παραμένει ικανή διεκδικήτρια της πρόκρισης.

Οι Λονδρέζοι θα έχουν στη διάθεσή τους πλέον και τον εντυπωσιακό αριστερό εξτρέμ Γκάρεθ Μπέιλ, που θα πλαισιώσει τους Ααρον Λένον και Πίτερ Κράουτς ή Γουίλιαμ Ντεφόου στην επίθεση των «σπιρουνιών».

Η μεσαία γραμμή των Ιταλών θα είναι ελλιπέστατη, αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αντρέα Πίρλο και Μάσιμο Αμπροζίνι και ο τιμωρημένος Τζενάρο Γκατούζο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Οι νεομεταγραφέντες Μαρκ Φαν Μπόμελ και Αντόνιο Κασάνο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.Στον άλλο αποψινό αγώνα η Σάλκε καλείται να αφήσει στην άκρη τα εσωτερικά της προβλήματα και να διαφυλάξει το προβάδισμα που απέκτησε προ δεκαπενθημέρου με την ισοπαλία της με σκορ 1-1 μέσα στη Βαλένθια.

Οι Γερμανοί διέρχονται παρατεταμένη κρίση παρά το φορμάρισμα του σκόρερ του «Μεστάγια», Ραούλ, με τους οπαδούς της ομάδας του Γκέλζενκιρχεν να ζητούν την αποπομπή του τεχνικού Φέλιξ Μάγκατ. Αμφίβολο παραμένει αν προλαβαίνει τον αγώνα ο Ολλανδός επιθετικός της Σάλκε, Κλας-Γιαν Χούντελαρ, που προέρχεται από τραυματισμό.

Σχεδόν πλήρεις οι Ισπανοί στοχεύουν σε επιθετική τακτική: «Θα προσπαθήσουμε να βγούμε και να σκοράρουμε», είπε ο τεχνικός των «νυχτερίδων» Ουνάι Εμερι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή