Την ανατροπή θα επιχειρήσει απόψε ο Πανιώνιος στο πόλο

Την ανατροπή θα επιχειρήσει απόψε ο Πανιώνιος στο πόλο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ν’ ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά και να προκριθεί, όπως πριν από δύο χρόνια, στον τελικό του Τροπαίου ΛΕΝ ανδρών στο πόλο θα επιχειρήσει απόψε (19.00), στη Ν. Σμύρνη, ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έχασε στην Ουγγαρία από τη Χόνβεντ με 9-12 και σήμερα θα έχει δύσκολο έργο. Για τον Πανιώνιο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της περιόδου, μέχρι στιγμής.

«Για μας αυτός ο αγώνας είναι τελικός. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα. Τα τρία γκολ δεν είναι τίποτα. Η Χόνβεντ εκτός έδρας δεν είναι τόσο δυνατή. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την πρόκριση. Αγωνιστικά, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα και να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκοράρισμα. Στην επίθεση πιστεύω ότι θα τις βρούμε τις λύσεις. Με τη υποστήριξη και του κόσμου, που πιστεύω πως θα γεμίσει το κολυμβητήριο, μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο διεθνής φουνταριστός Κώστας Μουρίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2009 ο Πανιώνιος είχε χάσει το κύπελλο στους διπλούς τελικούς από μια άλλη ουγγρική ομάδα, τη Σέγκεντ Μπετόν.

Ο άλλος ημιτελικός είναι Σαβόνα (Ιταλία) – Μαρσέιγ (Γαλλία). Ο αγώνας στη Μασαλία είχε λήξει 9-9 και φαβορί για την πρόκριση είναι η Σαβόνα.

– Ο ΝΟ Βουλιαγμένης αγκάλιασε τη 2η θέση στην κανονική περίοδο της Α1 ανδρών, μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού με 6-5. Πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής του βρίσκεται ο ΝΟ Καλαμακίου, έπειτα από την ισοπαλία που απέσπασε στην Πάτρα από τον ΝΟΠ με 10-10, τη στιγμή που ο ΝΟ Λάρισας ηττάτο στην έδρα του από τον ΑΟ Π. Φαλήρου με 7-8. Τ’ άλλα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 12-1, ΝΟ Χίου – Εθνικός 15-11, Πανιώνιος – ΝΕ Πατρών 13-3.

Βαθμολογία: Ολυμπιακός 40, ΝΟΒ 39, ΠΑΟ 35, Πανιώνιος 34, ΝΟΧ 26, ΠΑΟΚ 22, ΑΟΠΦ 21, Εθνικός 19, ΝΟΠ 11, ΝΟΚ 10, ΝΟΛ 6, ΝΕΠ 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή