Επι σκοπον

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται. Οταν, παρά τα όποια χτυπήματα, μπορούν και ξεπερνούν την απογοήτευση και συνεχίζουν προς τον στόχο τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με την αντίδρασή τους έπειτα από το παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δείχνουν να μη γνωρίζουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Κι αυτή η αντίδραση δεν είναι μόνο αγωνιστική.

Περίπου ίδια εικόνα παρουσιάζει και ο Αρης. Ο οποίος όχι μόνο δεν διεκδικεί πλέον συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά αν οι υπόλοιπες αγωνιστικές δεν ήταν μόνο πέντε, πολύ πιθανόν να έμπαινε και σε… περιπέτειες.

Ο ΠΑΟΚ εξαντλεί όλα τα αποθέματα των δυνάμεών του, μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στα παιχνίδια του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, μετά το «χαστούκι» από την Καβάλα, ήρθε και η τεσσάρα από την ΑΕΚ.

Η οποία εξακολουθεί να αποτελεί την πιο απρόβλεπτη ομάδα για τους παίκτες του στοιχήματος. Αν η εμφάνισή της στο τελευταίο παιχνίδι δεν αποτελεί παρένθεση και θα έχει συνέχεια, τότε μπορεί να ελπίζουν οι φίλοι της σε κάτι καλύτερο στα πλέι οφ, αλλά και στη ρεβάνς του κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Οσο για τον Ολυμπιακό, πρέπει η διοίκησή του να αρχίσει να σκέφτεται πώς θα έχει μία αξιοπρεπή συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Μπορεί να είναι πρώτος στο… χωριό, αλλά στην πόλη, αν δεν ενισχυθεί σωστά, θα χαθεί.

Αυτά τα αγωνιστικά του διημέρου… Στα εκτός γηπέδου, τα όσα είπε ο Σωτήρης Βοργιάς σχετικά με τον αγώνα Μακάμπι – Ολυμπιακού και τους Δαλούκα, Μπέο είχαν συνέχεια. O Αλέξης Κούγιας και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου αντάλλαξαν… φιλοφρονήσεις, με τον τελευταίο να εμπλέκει και τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος απάντησε άμεσα…

Και μέσα σ’ αυτά, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αποφασίζουν να απόσχουν από τους αγώνες, διαμαρτυρόμενοι για τη βία. Η οποία φαίνεται να… συγκίνησε και την UEFA, που δείχνει να ενδιαφέρεται άμεσα, με τα όσα μας… διαφημίζουν παγκοσμίως.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις μεγάλες του στιγμές…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή