Ηχηρή έκκληση σε Αγγελόπουλους

Ηχηρή έκκληση σε Αγγελόπουλους

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παλμός, πάθος και μεγάλη παρότρυνση παραμονής προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους υπήρξε στο χθεσινό συλλαλητήριο που έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Ωστόσο η μαζικότητά του δεν ήταν η αναμενόμενη συγκριτικά με την πολυπληθή ύπαρξη των οργανωμένων και μη «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν περίπου 1.500 φίλοι του Ολυμπιακού και με συνθήματα απαίτησαν την παραμονή των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, ενώ το «παρών» έδωσαν και άτομα που εργάζονται στο τμήμα μπάσκετ, εκτός παικτών και προπονητών, όπως αναμενόταν. Η συγκέντρωση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και γράφτηκαν αρκετά συνθήματα στους τοίχους του ΣΕΦ.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και έχει ζητήσει συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ώστε να πληροφορηθεί άμεσα την υλοποίηση ή όχι της αποχώρησής τους και να προχωρήσει σε μια απόπειρα να τους μεταπείσει, κάνοντας εναλλακτικές οικονομικές προτάσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Τo αυτονόητο των άσχημων συνεπειών που θα έχει ο Ολυμπιακός και κατ’ επέκταση το ελληνικό μπάσκετ από την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων διατύπωσε ο πρώην παίκτης και αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Οι Αγγελόπουλοι δεν ολοκλήρωσαν το έργο τους το οποίο έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να το κρίνουμε συνολικά ύστερα από δεκαετίες. Γιατί αυτή ήταν η πρόθεσή τους, η κοινωνική προσφορά τους στον Ολυμπιακό και τον ελληνικό αθλητισμό για πολλά χρόνια», αναφέρει ο Παπαλουκάς στο μήνυμά του, ύστερα από την ολοκλήρωση του τριετούς συμβολαίου του. Παράλληλα, αναλαμβάνει τη δική του ευθύνη και των συμπαικτών του για την απώλεια των τίτλων που διεκδικήθηκαν.

Ο Παπαλουκάς, επίσης, κάνει λόγο για εξωαγωνιστικές «λεπτομέρειες» και εύχεται -ειρωνικά- «καλή τύχη» σ’ όσους ώθησαν τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού στην αποχώρηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή