Ηρθαν και υπογράφουν στην ΑΕΚ Κάλα και Κάρλος

Ηρθαν και υπογράφουν στην ΑΕΚ Κάλα και Κάρλος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με την παρουσίαση των Χουάν Κάλα, Χοσέ Κάρλος, στην αίθουσα Τύπου του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Οι δύο Ισπανοί πέρασαν χθες κάποιες ιατρικές εξετάσεις, σήμερα το πρωί θα περάσουν και εργομετρικά, θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και θα επιστρέψουν στην Ανδαλουσία για μία εβδομάδα, προτού επιστέψουν για την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τρίτη.

Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και οι μάνατζερ που τους εκπροσωπούν, έφθασαν χθες το μεσημέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση, επιφυλασσόμενοι να το πράξουν με την επισημοποίηση της συμφωνίας. Ο Κάλα θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη και ο Χοσέ Κάρλος με κανονική μεταγραφή, μιας και έμεινε ελεύθερος. Αμφότεροι θα κοστίσουν στην «Ενωση» περίπου 850.000 ευρώ μεικτά (440.000 ευρώ καθαρά θα πάρουν οι παίκτες και 160.000 ευρώ η Σεβίλλη).

Χθες, εξάλλου, έγινε νέα επαφή των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Ελληνα μάνατζερ, ο οποίος είναι μεσάζοντας στην υπόθεση της μεταγραφής του Τίμο Χίλντεμπραντ, αλλά και με τον ίδιο τον Γερμανό. Οπως τονίζεται από κύκλους της ΠΑΕ στη συζήτησή τους γνωστοποιήθηκε ότι για τον 32χρονο τερματοφύλακα ενδιαφέρονται ομάδες από Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία, χωρίς ωστόσο να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Σήμερα, αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία με τον παίκτη, ώστε να του γίνει και η τελική πρόταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή