Παρουσιάστηκαν Δασκαλάκης και Χαβίτο

Παρουσιάστηκαν Δασκαλάκης και Χαβίτο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ποδαρικό» στη νέα χρονιά έκαναν χθες οι πρωταθλητές Ελλάδας. Οι πόρτες των εγκαταστάσεων του Ρέντη άνοιξαν για την έναρξη της προετοιμασίας, χωρίς τους διεθνείς, Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Θα τεθούν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε στις 8 του μηνός, μία ημέρα πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στις 14 Ιουλίου θα ταξιδέψουν στην Αυστρία και οι Φετφατζίδης, Μανιάτης, Ρόμενταλ και Μέλμπεργκ. Τα νέα πρόσωπα είναι οι Κοστάντσο, Μαρκάνο, Φέισα, Κάταϊ, Γκρμπιτς, Δασκαλάκης και Χαβίτο. Χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση των δύο τελευταίων. «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως θα έχω την ευκαιρία να καθιερωθώ», τόνισε ο Χαβίτο, ενώ ο Δασκαλάκης πρόσθεσε: «Ηρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ελπίζω να κατακτήσω με τον Ολυμπιακό ό,τι τίτλο υπάρχει».

Επιπλέον οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Κολομβιανού αμυντικού χαφ της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες και του αριστερού μπακ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Γιώργου Τζαβέλλα. Παράλληλα οι «Πειραιώτες» ξεκίνησαν τη διαδικασία εκκαθάρισης του έμψυχου δυναμικού (είχαν περισσότερους από 40 ποδοσφαιριστές), καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί να δουλεύει στις προπονήσεις με 25 παίκτες.

Ο Ντένις Επστάιν ενημερώθηκε πως θα παραχωρηθεί για μία ακόμη χρονιά δανεικός. Ελεύθεροι έμειναν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσικογιάννης και ο νεαρός γκολκίπερ, Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ την ίδια τύχη θα έχει ο Σοϊλέδης. Στον «αέρα» βρίσκεται ο Ντάρμπισιρ που ήταν χθες στου Ρέντη, όπως και ο Γκαλίτσιος. Ο χειρουργός ορθοπεδικός, Χρήστος Θέος είναι ο νέος γιατρός του Ολυμπιακού στη θέση του Νίκου Τζουρούδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή