Επι σκοπον

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί περίπου δύο μήνες, ο οπαδός του Ολυμπιακού ακούει πως η διοίκησή του διαπραγματεύεται την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Και χθες διαβάζει πως είναι κοντά στη συμφωνία με την Αϊντραχτ και ο μάνατζερ του παίκτη θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κι ενώ θεωρεί πως η μεταγραφή έχει κλείσει, διαβάζει… πως απομένει το «OK» του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Και αναρωτιέται: Προς τι οι συζητήσεις, τα παζάρια, τα πηγαινέλα του μάνατζερ; Δεν έπρεπε να είχε ερωτηθεί πρώτα ο προπονητής της ομάδας αν του κάνει ο παίκτης; Κι αν μετά τη συμφωνία, πει ο Βαλβέρδε δεν τον θέλω;

Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αν τελικά επέλθει η συμφωνία. Πιστεύω πως είναι τουλάχιστον αστείο να μη γράψω κάποια άλλη λέξη, να μην είναι ενήμερος ο Βάσκος τεχνικός και να έχει δώσει την έγκρισή του για την απόκτηση του αριστερού διεθνούς αμυντικού. Απλώς, η όλη μεθόδευση είναι μέρος της επικοινωνιακής πολιτικής της ΠΑΕ, που πιθανόν να αποβλέπει στη μείωση των απαιτήσεων της γερμανικής ομάδας και του ποδοσφαιριστή.

Ομως, ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι διαρροές προς τα ΜΜΕ δείχνει πως δεν υπολογίζουν και πολύ, αυτοί που τις επιχειρούν, την απλή λογική του φιλάθλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή