«Παγώνουν» τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό

«Παγώνουν» τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κόκκινο άναψε» ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πραγματοποίηση κι άλλων μεταγραφών, καθώς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την απόκτηση των Κοστάντζο, Δασκαλάκη, Μαρκάνο, Φέισα, Κάταϊ, Γκρμπιτς και Χαβίτο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στη μεταγραφική αγορά σε περίπτωση κατά την οποία προκύψουν ανάγκες στην προετοιμασία. Εξαίρεση αποτελεί ο Κάρλος Σάντσες, το όνομα του οποίου παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Στην παρούσα φάση «παγώνει» το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Κολομβιανού αμυντικού μέσου στο Κόπα Αμέρικα, τότε οι «Πειραιώτες» θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Βαλενσιέν.

Επιπλέον, «ναυάγησε» η υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα, αφού ο Βαλβέρδε υπολογίζει ως βασικό τον Χολέμπας, με εναλλακτικές επιλογές τον νεαρό Βαλεριάνο (πέρυσι έπαιξε δανεικός στον Θρασύβουλο), αλλά και τον Μαρκάνο. Παράλληλα, θα προστεθούν κι άλλα ονόματα στη λίστα των παικτών που αποχωρούν. Ηδη έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται οι Γιάννης και Νίκος Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης (μένουν ελεύθεροι) και ο Επστάιν που θα δοθεί ξανά δανεικός. Οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Νέμεθ, Ντάρμπισιρ, Βάντερσον, Λεάντρο προορίζονται για δανεικοί, ενώ για τους Παπάζογλου, Νικλητσιώτη, Βασιλόγιαννη και Σουμπίνιο, οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (9 έως 20 Ιουλίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή