Αποφασισμένοι να δικαιώσουν τον Χιμένεθ οι Κάλα και Κάρλος

Αποφασισμένοι να δικαιώσουν τον Χιμένεθ οι Κάλα και Κάρλος

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος παρουσιάστηκαν και επίσημα χθες από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας τον αριθμό των μεταγραφών σε επτά (ανακοινώθηκε και ο Τσουκαλάς). Οι δύο Ισπανοί υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια. Ο πρώτος έναντι 270.000 ευρώ, δανεικός από τη Σεβίλλη, ο δεύτερος για 220.000 ευρώ σαν ελεύθερος.

Αμφότεροι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να δικαιώσουν τον Μανόλο Χιμένεθ για την επιμονή του να τους φέρει στην ομάδα. «Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι ο προπονητής μάς ήθελε στην ομάδα και μας γνώριζε. Το Γιουρόπα Λιγκ ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να έρθω», τόνισε ο Κάλα.

«Η παρουσία του Χιμένεθ ήταν καταλυτικός παράγοντας. Θέλω να ανταποκριθώ σε αυτά που θα ζητήσει ο προπονητής από μένα. Ηταν ευκαιρία για μένα να έρθω σε μία σημαντική ομάδα, να μου δοθούν ευκαιρίες να παίξω και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής», είπε με τη σειρά του ο Κάρλος.

Οι δύο παίκτες δεν δίστασαν να θέσουν υψηλούς στόχους, αφού έκαναν λόγο για πρωτάθλημα, κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αμέσως μετά την παρουσίασή τους αναχώρησαν για το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψουν στην Ισπανία. Θα έρθουν και πάλι στην Ελλάδα για την προετοιμασία, που αρχίζει στις 14 Ιουλίου.

Εκτός των Κάλα, Κάρλος η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου μπακ χαφ της Παλέρμο, Σωκράτη Τσουκαλά. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, έως το 2014 και όπως ο ίδιος δήλωσε: «Είναι τιμητικό να φοράς τη φανέλα μιας τόσο σπουδαίας ομάδας».

Μέχρι στιγμής οι παίκτες που έχουν προστεθεί στο δυναμικό της «Ενωσης» είναι οι: Χοσέ Κάρλος, Κάλα, Κοντοές, Σιαλμάς, Μπέλεκ, Τσουκαλάς και Μπουγαΐδης, ενώ οι πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν ότι θα γίνουν ακόμη τρεις κινήσεις ενίσχυσης σε τερματοφύλακα, στόπερ και φορ περιοχής.

Εν τω μεταξύ, ο Γκερέιρο φέρεται να συζητεί την πιθανότητα και τους όρους αποδέσμευσής του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία «εντός των ημερών αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, για να βρεθεί η λύση για την αποδέσμευσή του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή