Ελπίδες Ηρακλή από CAS

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα της Σούπερ Λίγκας με τον Ηρακλή ξέσπασε χθες για το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ότι έγινε δεκτή η προσφυγή της στο CAS για το θέμα της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας (τιμωρήθηκε με υποβιβασμό) και ως εκ τούτου μέχρι να βγει απόφαση δεν μπορεί να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας.

Η Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωσή της απάντησε, λέγοντας ότι το CAS δεν διέταξε τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την επικυρώσει στο Δ.Σ. της προσεχούς Δευτέρας.

Πάντως, σύμφωνα με τον ΚΑΠ η επικύρωση της βαθμολογίας απαγορεύεται όταν εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Και ο Ηρακλής εκτός από το CAS έχει προσφύγει και στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης που απέρριψε τον φάκελό του, λόγω κακή σύνθεσης της επιτροπής.

Ελιγμοί στην ΕΕΑ

Στο θέμα της συγχώνευσης Ηρακλή – Καβάλας που συζητήθηκε χθες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ διέψευσαν ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ωστόσο, ο Στ. Ψωμιάδης φρόντισε με δηλώσεις του να οριστικοποιήσει την αλλαγή έδρας της ομάδας από την Καβάλα στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας τα εξής: «Δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης με τον Ηρακλή. Σαν εταιρεία δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε και δεν θέλουμε να κάνουμε συγχώνευση με μια ομάδα που -όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι- έχει χρέος 15 εκατομμύρια ευρώ. Δεν υπάρχει καμία απόφαση εκτός από το ότι η ομάδα θα αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο. Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτή τη στιγμή θα αλλάξει μόνο η έδρα. Εάν θα αλλάξει κάτι άλλο, δεν μπορώ να σας πω. Δεν το ξέρω. Εχουμε έρθει σε συμφωνία με το γήπεδο του Μακεδονικού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή