Τελειώνει του Σισέ στη Λάτσιο, «ανασαίνει» ο ΠΑΟ

Τελειώνει του Σισέ στη Λάτσιο, «ανασαίνει» ο ΠΑΟ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή, και η τελική συμφωνία των «πρασίνων» με την ιταλική ομάδα στο ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ θα γεμίσει το ταμείο της ΠΑΕ και θα προκαλέσει -αναγκαστικά- μεταγραφική κινητικότητα.

Ο Σισέ συμφώνησε με τη Λάτσιο, η οποία βελτίωσε την προσφορά της στα 2,1 εκατ. ευρώ ετησίως και απομένει η τυπική έγκριση του Παναθηναϊκού για την πώληση του Γάλλου επιθετικού.

«Οι δύο πλευρές είναι ακόμη μακριά. Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. Δουλεύω για αυτή τη μεταγραφή, έχω επαφή και με τις δύο πλευρές και θα δούμε. Είναι εφικτή περίπτωση, αλλά όχι τελειωμένη», δήλωσε ο μάνατζερ Μάρκο Νατέτιλιτς σε ιταλική ιστοσελίδα.

Οι «πράσινοι» περιμένουν αυτά τα χρήματα για να προχωρήσουν άμεσα στην οριστικοποίηση δύο μεταγραφών, αν και τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά για την ένταξη και προσαρμογή των νέων ποδοσφαιριστών ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο πρώτες μεταγραφές αφορούν τους αντικαταστάτες του Σισέ και του Ζιλμπέρτο Σίλβα σε δύο νευραλγικές θέσεις της ενδεκάδας, αλλά το ζητούμενο είναι η επίτευξη των μεταγραφικών στόχων που έχει θέσει ο Ζεδουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει στο διοικητικό πλάνο για οικονομικές μεταγραφές, κυρίως, ελεύθερων παικτών για την απευθείας συμφωνία μαζί τους, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική κίνηση, παρά μόνο ανταλλαγή προτάσεων με τους μάνατζερ.

Η αποχώρηση του Μαρσέλο Μάτος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μποταφόγκο και η υπογραφή 2ετούς συμβολαίου με τον Στέφανο Κοτσόλη ανακοινώθηκαν επίσημα από την ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή