Ακόμη και τέλος Αυγούστου μπορεί να γίνουν τα πλέι οφ

Ακόμη και τέλος Αυγούστου μπορεί να γίνουν τα πλέι οφ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο σενάρια για το πότε θα γίνουν τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ υπάρχουν από χθες, αμέσως μετά την απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η μια τάση εμφανίζεται υπέρμαχη του να γίνουν άμεσα. Η δεύτερη εκτιμά ότι καλύτερο θα ήταν να γίνουν στα τέλη Αυγούστου διότι έως εκείνη την περίοδο μπορεί να υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων της Σούπερ Λίγκας λόγω της υπόθεσης με τους στημένους αγώνες και να ανέβουν περισσότερες της μιας ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Με βάση τη νέα κατάσταση στα πλέι οφ θα μετάσχουν ο ΟΦΗ (με βαθμολογικό πλεονέκτημα), τα Τρίκαλα, ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, ενώ εκτός μένουν ο Πανθρακικός και η Βέροια.

Το Δ. Σ. της Ενωσης Φούτμπολ Λιγκ θα συνεδριάσει πιθανόν τη Δευτέρα, οπότε θα επικυρώσει τη βαθμολογία κάνοντας επί της ουσίας δεκτή την απόφαση του δικαστηρίου της ΕΠΟ η οποία προκάλεσε δυσαρέσκεια σε Δόξα και Λεβαδειακό η οποία όμως δεν εκφράστηκε με κάποια ανακοίνωση. Επίσης θέμα υπάρχει και με πλαστή εγγυητική επιστολή που φέρεται να κατατέθηκε από την ΠΑΕ Τρίκαλα την περασμένη σεζόν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΠΑΕ έδωσε προχθές εξηγήσεις και μέχρι αύριο αναμένεται απόφαση.

Σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας ίσως και σήμερα αναμένεται απόφαση για την προσφυγή του Ηρακλή στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της νομιμότητας της σύνθεσης της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης.

Εξάλλου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της διοργανώτριας. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Επιστολή Τηλεοπτικού Σταθμού NOVA. 2. Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ. 3. Ορισμός Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. 4. Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. 5. Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (πρόταση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ). 6. Επιτροπή Περιορισμού Εξόδων (πρόταση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).

Σημειώνεται ότι ο Ηρακλής και ενδεχομένως κι άλλες ομάδες θα ζητήσουν τη μη επικύρωση της βαθμολογίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή