Δίνει μάχη με τον χρόνο και τον… εαυτό του ο ΠΑΟ

Δίνει μάχη με τον χρόνο και τον… εαυτό του ο ΠΑΟ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είσοδος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο πρώτος στόχος της επόμενης περιόδου και έξι ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας των «πρασίνων», ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρομοίασε τους παίκτες του με τους ποδηλάτες.

«Κάνουμε ό, τι και οι ποδηλάτες. Αγώνα χρονομέτρησης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε κι έχουμε τέσσερις εβδομάδες για να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι». Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί σήμερα και θα συνεχιστεί στην Αυστρία με τέσσερις φιλικούς αγώνες.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει την κλήρωση του αντιπάλου της ομάδας του: «Θα κάνουμε όλες τις προσπάθειες που είναι δυνατόν για να ξεπεράσουμε τον αντίπαλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα και να συνεχίσουμε με βάση τον πρώτο μας στόχο που είναι η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έκανε χθες την τελευταία προπόνησή του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, παρουσία και φιλάθλων. Ο Γάλλος επιθετικός αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες τους και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν στα δύο χρόνια της θητείας του στην ομάδα του «Τριφυλλιού». Οι εξελίξεις για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Σισέ στη Λάτσιο αναμένονται πλέον από τη Ρώμη.

– Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πριν από την έναρξη του προγραμματισμένου διοικητικού συμβουλίου, σήμερα (17.00), ετοιμάζονται να κάνουν σήμερα φίλαθλοι του «Τριφυλλιού», ως αντίδραση στη μεταγραφική ακινησία που υπάρχει στην ομάδα και στη συνολική αδιαφορία των μετόχων της «πράσινης» ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή