Στην Αρμάνι και ο Μπουρούσης

Στην Αρμάνι και ο Μπουρούσης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Αντώνη Φώτση και ο Γιάννης Μπουρούσης θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνου. O πρώην σέντερ των «ερυθρολεύκων» συμφώνησε με την ιταλική ομάδα για διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ.

Η ιταλική ομάδα, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο στο τιμόνι της, φέτος δαπανά αρκετά χρήματα για να επανέλθει στο προσκήνιο και θα βασιστεί στους δύο Ελληνες παίκτες, οι οποίοι -για διαφορετικούς λόγους- αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, η Αρμάνι έχει συνάψει συμφωνίες και με τους Ομάρ Κουκ και Μαλίκ Χέρστον.

Χθες, ανακοινώθηκε και ο Μίλος Τεόντοσιτς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Σέρβο γκαρντ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ρωσικής ομάδας: «Χαίρομαι που θα αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ θα έχει ενισχυμένο ρόστερ και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Στον Παναθηναϊκό, σύντομα αναμένεται να αρχίσουν οι πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες για μείωση των συμβολαίων τους. Τα άσχημα… μαντάτα αναμένεται να ακούσουν σύντομα οι Σάτο, Νίκολας και Τέπιτς χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για τις απαντήσεις τους.

Ο Νίκολας έχει δηλώσει πως «είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσω εκείνη τη στιγμή. Προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι», ενώ πιο διαλλακτικός εμφανίζεται ο Τέπιτς ο οποίος γνωρίζει πως η απόδοσή του δεν συμβαδίζει με τα χρήματα που λαμβάνει. Αναφορικά με τον Σάτο, το κλίμα είναι θετικό και ο Κεντροαφρικανός πιθανότατα θα κάνει κάποιες υποχωρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή