Στον χορό των αποκαλύψεων και ο Νικολαΐδης

Στον χορό των αποκαλύψεων και ο Νικολαΐδης

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κλίμα των ημερών κινείται (και) ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος στη σημερινή εκπομπή της ΝΕΤ «Το κουτί της Πανδώρας» θα αναφερθεί σε στημένα πρωταθλήματα από το 1996 ώς το 2003! Μάλιστα, κρίνοντας από το απόσπασμα των δηλώσεών του, που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει ενδιαφέροντα πράγματα να πει για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

«Θυμάμαι ένα περιστατικό το 2006, όταν ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ και ένας άνθρωπος που είναι πολύ… διάσημος στην Παράγκα νούμερο 1 μέσω ενός γνωστού ήθελε να συναντηθούμε. Προσωπικά, προσπαθούσα να το αποφύγω, γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν ο λόγος. Το εκμυστηρεύτηκα σε έναν δικηγόρο, τον κ. Οικονομόπουλο, που και τώρα ασχολείται με την υπόθεση Ψωμιάδη. Με τα πολλά, συναντηθήκαμε στο σπίτι ενός κοινού γνωστού, 12 το βράδυ. Ηθελα να δω για ποιο λόγο ήθελε να με συναντήσει. Αν και όλα αυτά τα φανταζόμουν, σοκαρίστηκα.

Είχα έναν άνθρωπο μπροστά μου, ο οποίος επί τρεις ώρες έκανε βόλτες και μου περιέγραφε από το 1996-2003, ενώ έπαιζα δηλαδή, πώς στηνόταν το πρωτάθλημα! Ακουγα τον τύπο που εκπροσωπούσε το σύστημα τότε που με έκλεβε. Εμένα, έκλεβε όχι απλά χρήματα, τα συναισθήματά μου, τον κόσμο. Ολους. Και δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Είχα δώσει τον λόγο μου ότι ήταν off the record. Αν και τα ήξερα, τα πράγματα ήταν λίγο πιο σκληρά. Η αλήθεια είναι πιο σκληρή. Θέλω να δω πώς θα τιμωρηθούν αθλητικά. Υπάρχει η ποινική και η αθλητική δικαιοσύνη. Η αθλητική δικαιοσύνη τι θα κάνει; Θέλω να το δω αυτό. Κατά πόσο θα τους αφήσουν μόνους τους. Το ποδόσφαιρο μόνο του, έτσι όπως είναι στημένο, δεν μπορεί να καθαρίσει. Θέλει κρατική βοήθεια, τη βοήθεια της UEFA. Αλλά έτσι όπως είναι στημένο, δεν το πιστεύω», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Κρούση σε Κωνσταντόπουλο

Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο 32χρονος Γερμανός τερματοφύλακας Τίμο Χίλντεμπραντ, αναγκάζει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ να κτυπήσουν την πόρτα της Κέρκυρας για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «Φαιάκων», Γιώργο Λιμπάντση και κουβέντιασαν το ενδεχόμενο μεταγραφής του διεθνούς γκολκίπερ.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση ζητώντας 150.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ωστόσο, αργά χθες το βράδυ διέρρευσε ότι το ποσό χαμήλωσε και πιθανότατα θα επέλθει συμφωνία. Παράλληλα, έπεσε στο τραπέζι και η πιθανότητα φιλικού μετά τον πρώτο επίσημο αγώνα της ΑΕΚ στην Ευρώπη και να πάρει η τοπική ομάδα τα έσοδα του αγώνα. Η Κέρκυρα οφείλει στον Κωνσταντόπουλο 90.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να θέλει να εξασφαλίσει αυτά τα χρήματα πριν φύγει.

Ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «SentraFm» παραδέχθηκε πως έχει επαφές με την ΑΕΚ, αλλά για την ώρα δεν είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο: «Εχουν γίνει επαφές, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Δεν μπορώ να πω τίποτα ως δεδομένο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή