Φιλολογικό το ενδιαφέρον της Στόουκ για τον Τοροσίδη

Φιλολογικό το ενδιαφέρον της Στόουκ για τον Τοροσίδη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Στόουκ Σίτι βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης. Ωστόσο, στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας δεν έχει φθάσει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς ακραίου αμυντικού. Παράλληλα, απ’ τους «ερυθρόλευκους» διαρρέεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει ακόμη την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση, πάντως, κατά την οποία κατατεθεί πρόταση, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα εξετάσει τα δεδομένα και εν συνεχεία θα αποφασίσει αν θα την αποδεχθεί. Υπενθυμίζεται πως ο Τοροσίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ. Αν πωληθεί, δύσκολα οι «Πειραιώτες» θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου δεξιού μπακ, αφού στο ρόστερ υπάρχει ο Γιάννης Μανιάτης, αλλά και ο πολυθεσίτης Φρανσουά Μοδέστο.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι παίκτες του Βαλβέρδε προπονήθηκαν χθες το πρωί, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή προετοιμασία τους στην Ελλάδα. Το Σάββατο, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θ’ αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα παραμείνει έως τις 20 του μηνός για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μία ημέρα πριν απ’ την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα δώσει το μοναδικό, επί αυστριακού εδάφους, φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Πολόνια Βαρσοβίας. Θα διεξαχθεί στο Γένμπαχ και η σέντρα θα γίνει στις 19.30.

Στις 21 και 22 του μηνός, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στην Ελλάδα και στις 23/7 θ’ αναχωρήσουν για το Ερμελο της Ολλανδίας, όπου θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Ζούλτε Βάρεγκεμ (24/7), Βέρντερ Βρέμης (26/07), Μπρέντα (30/7) και Χέρενφεν (31/7). Το πρώτο φιλικό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, έχει προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου, με αντίπαλο την Γουέστ Μπρόμιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή