Νέα επίθεση Τζίγγερ, χωρίς διέξοδο ο ΠΑΟ

Νέα επίθεση Τζίγγερ, χωρίς διέξοδο ο ΠΑΟ

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μύδρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και με μήνυμα ενότητας και θετικής προοπτικής από τον προεδρεύοντα Δημήτρη Γόντικα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να πορεύονται σε ρυθμούς… χελώνας για τα μεταγραφικά θέματά τους και να εκφράζουν αισιοδοξία για τις προδιαγραφές της ομάδας στην επόμενη περίοδο. Ο κ. Βαρδινογιάννης, που δεν είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επιστολή του προς το Δ.Σ., που ολοκλήρωσε τη θητεία του, κατηγόρησε τους κ. Βγενόπουλο και Πατέρα αναφέροντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι, τα τελευταία χρόνια, ακολούθησαν συστηματικά μια πολιτική και στρατηγική η οποία μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Μάλιστα, το «καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών» δεν μπορεί να αξιοποιηθεί επωφελώς για τον σύλλογο στις χειρότερες στιγμές που βιώνει». Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΟ θεωρεί ότι, παρά την απουσία και την αδιαφορία και των δύο από τις διοικητικές εξελίξεις, υπάρχει παρέμβαση μέσω κατευθυνόμενων διαρροών στον Τύπο και σε ποσοστό οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας. Ο κ. Βαρδινογιάννης δηλώνει προετοιμασμένος για την επανεμφάνιση των συγκεκριμένων ανθρώπων στο προσκήνιο, αν στον Παναθηναϊκό επανέλθει η ηρεμία από τη διοικητική σταθερότητα και την αγωνιστική βεβαιότητα.

«Είναι σαφές ότι κάποιοι επιθυμούν την ακυβερνησία. Ακόμα και τώρα, συνεχίζονται τα παρασκηνιακά παιχνίδια και η εκ νέου απόπειρα χειραγώγησης και παραπλάνησης του κόσμου. Η σημερινή «οργανωμένη εξέδρα» επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Δεν θα μας εκπλήξει ούτε θα μας αιφνιδιάσει, όταν το κλίμα θα είναι ευνοϊκότερο ή οι συνθήκες «κατάλληλες», η επανεμφάνιση «σωτήρων με μαγικές λύσεις» για τα προβλήματα».

Για τη δική του στάση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο Γ. Βαρδινογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι συνεπής και ξεκάθαρος στη στάση μου όλο αυτόν τον καιρό. Τόσο η οικογένειά μου όσο και εγώ προσωπικά έχουμε αποδείξει ότι δεν θα σταθούμε εμπόδιο για την εξέλιξη του Παναθηναϊκού. Η δυσχερής οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν οφείλεται σ’ εμάς. Αντιθέτως, συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία στην ΠΑΕ, έτσι ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να βρεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Πρωτοδικείο».

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο πλησίον του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και όχι στα γραφεία της ΠΑΕ, και με την παρουσία αντιπροσώπων κάποιων οργανωμένων συνδέσμων.

«Σ’ εξαιρετικό κλίμα, έπειτα από καιρό, έγινε μια ενημέρωση για σειρά θεμάτων τα οποία συζητήθηκαν διεξοδικά. Δεχθήκαμε και μια αντιπροσωπεία από τους οπαδούς σε πολύ καλό κλίμα. Εχουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εφόσον υπάρξουν και άλλες συνεδριάσεις σαν τη σημερινή, θα πάμε πολύ καλά μπροστά. Το μήνυμα είναι ότι επικρατεί ενωτικό κλίμα», είπε ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ επιβεβαίωσε εμμέσως την απαίτηση ενοικίου από τον Γ. Βαρδινογιάννη για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Οι κ. Δάβαρης και Σπηλιωτόπουλος αντικατέστησαν τους κ. Νίκα και Βεκρή στη διοικούσα επιτροπή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή