Βολτα στον κοσμο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπόκλιση σε Τζόκοβιτς

Περίπου 100.000 Σέρβοι υποδέχθηκαν με πανηγυρικό τρόπο τον συμπατριώτη τους νικητή του Γουίμπλεντον, Νόβακ Τζόκοβιτς. Το Βελιγράδι, βρήκε μέσω του τένις, έναν σημαντικό λόγο να γιορτάσει.

Αμφισβήτηση

Ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ θεωρείται ως το ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μέχρι στιγμής στο Κόπα Αμέρικα έχει διαψεύσει αρκετούς…

Ο γύρος του Κονταδόρ

Οι Ισπανοί έχουν πολλούς αθλητές για τους οποίους υπερηφανεύονται. Ενας είναι και ο ποδηλάτης Αλμπέρτο Κονταδόρ που στοχεύει να κατακτήσει για τέταρτη φορά τον γύρο Γαλλίας.

Και ο νικητής είναι…

Η Πιεονγκτσάνγκ της Ν. Κορέας θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 όπως ανακοίνωσε ο Ζακ Ρογκ. Ενα στοίχημα για τους Νοτιοκορεάτες…

«Ευχαριστούμε»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας δεν ξέχασε την παγκόσμια συμπαράσταση που έτυχε η χώρα μετά τον καταστροφικό σεισμό. Ανταπέδωσε με ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«Ναι» στον Πελέ

Ενας διαδηλωτής κρατάει πανό που… λέει «όχι» στον Μαραντόνα που κάνει χρήση κοκαΐνης και «ναι» στον Πελέ που καπνίζει μαριχουάνα. Ολα αυτά σε διαδήλωση υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας.

Η επιστροφή του Θορπ

Ο Αυστραλός κολυμβητής, Ιαν Θορπ, ο οποίος έχει μείνει τέσσερα χρόνια μακριά από τις πισίνες, κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την προετοιμασία του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή