ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ

Στην πόλη του Ελευθερίου Βενιζέλου, τα Χανιά, οι εθνικές ομάδες βόλεϊ θα δώσουν τους τελευταίους φετινούς αγώνες τους για την ευρωπαϊκή Λίγκα. Το πρόγραμμα: 16.30: Ελλάς – Σερβία (Ευρ. Λίγκα Γυν.), 19.00: Ελλάς – Αυστρία (Ευρ. Λίγκα Ανδρών).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Στο Ρέθυμνο ολοκληρώνεται το 3ο σιρκουί του πανελληνίου πρωταθλήματος των «Μάστερς». Στον Σχινιά διεξάγεται η τελευταία ημέρα (09.00) του δεύτερου τουρνουά στην αντίστοιχη διοργάνωση των τζούνιορς.

ΤΕΝΙΣ

Στον Ο. Α. Θεσσαλονίκης ολοκληρώνονται οι αναμετρήσεις της Ελλάδος με το Μονακό, για το κύπελλο Ντέιβις. Στόχος της εθνικής ομάδας είναι το θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνει στη δεύτερη κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης: Σήμερα, στις 12.00, ο Γιακούποβιτς θα παίξει με τον Μπαλερέ και ο Αγγελίνος με τον Λισνάρ.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η εθνική ομάδα νέων γυναικών θα αντιμετωπίσει σήμερα την Τσεχία, στην Οχρίδα των Σκοπίων, για τη Β΄ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή