Θετικά τα πρώτα σημάδια για τον Παναθηναϊκό

Θετικά τα πρώτα σημάδια για τον Παναθηναϊκό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποίησε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Λεχ Πόζναν με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μπράις Μουν τέσσερα λεπτά πριν απ’ τη λήξη της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Φερέιρα δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αναμφίβολα, ξεχωρίζει το δοκάρι του Λέτο στο 26΄. Στο δεύτερο μέρος διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφθασαν δικαίως στη νίκη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Σιμάο μπροστά από το αμυντικό δίδυμο, τους Κατσουράνη και Νίνη σε ρόλο κεντρικών χαφ και τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο στις πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος έπαιζε ο Πετρόπουλος. Οι Νίνης, Λέτο και Χριστοδουλόπουλος ήταν οι παίκτες που διακρίθηκαν από πλευράς Παναθηναϊκού. Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Πορτογάλος προπονητής στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός των «πρασίνων».

Στο φιλικό ξεκίνησαν οι Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Τριανταφυλλόπουλος, Μπιάρσμιρ, Πλεσί, Φουρλάνος (72΄ Μουν), Δημούτσος, Μαρίνος, Κλέιτον.

«Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι για να δουλέψουμε, καθώς υπάρχει η προετοιμασία των 10-15 ημερών και προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια στοιχεία στο γήπεδο», δήλωσε ο Σαριέγκι μετά το «φινάλε». Μάλιστα, ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε και για το περιβραχιόνιο: «Είμαι υπερήφανος που ο Φερέιρα με επέλεξε. Σημασία δεν έχει ποιος είναι αρχηγός. Ολοι παίζουμε για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή