ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας να επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος δίνει δικαίωμα στον Ηρακλή να υποστηρίζει ότι κάποιοι συνωμοτούν εναντίον του.

Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε φέτος στα χαρτιά δύο φορές. Την πρώτη όταν απορρίφθηκε από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ο φάκελός του. Τη δεύτερη για πλαστογραφία. Ο Ηρακλής έχει προσφύγει στο CAS, από το οποίο ζητεί για την υπόθεση της πλαστογραφίας να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών: επικαλείται σχετικό άρθρο του ΚΑΠ.

Χθες, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δέχτηκε ότι η σύνθεση της επιτροπής αδειοδότησης υπήρξε παράνομη και κατ’ επέκταση ζήτησε ο φάκελος του Ηρακλή να εξεταστεί από νέα επιτροπή. Ο Ηρακλής μπορεί να χάσει στο CAS. Πιθανότατα δεν θα πάρει άδεια και από τη νέα επιτροπή, επιβάλλεται όμως οι δίκες του να ολοκληρωθούν. Χθες, η Λίγκα τον υποβίβασε επικυρώνοντας τη βαθμολογία με μόνο ίσως κριτήριο ότι ο Αστέρας, που πήρε τη θέση του, είναι πιο συμπαθής στο προεδρείο.

Στις απομαγνητοφωνήσεις, ο Μπέος έλεγε ότι «ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Βαγγέλη, μπορεί να πέσει». Δεν έλεγε το πώς. Το πώς τελικά το βλέπουμε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή