Επι σκοπον

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν ο Κουτσιανικούλης μετακόμιζε από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ ως η πιο ακριβή μεταγραφή Ελληνα στην ιστορία του, οι φίλοι του «Δικεφάλου», πάντα με την «βοήθεια» των ΜΜΕ, πίστευαν πως πήραν τον «νέο Μέσι της Ελλάδος». Νέος, διότι ο πρώτος ήταν ο Νίνης. Ο επόμενος, δημιούργημα κι αυτός των «ειδικών», ο Φετφατζίδης. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει κι άλλος…

Και τα τρία αυτά ταλέντα κινδυνεύουν να χαθούν γιατί το ερασιτεχνικό «σταρ σύστεμ» της χώρας μας και η απληστία των μάνατζερ προσπάθησαν να τα εκμεταλλευθούν. Ελπίζω και ο Κουτσιανικούλης και ο Φετφατζίδης να σταθούν στα πόδια τους, όπως ο Νίνης, όταν είχε προσγειωθεί ανώμαλα προ δύο ετών.

Ελπίζω για τον Κουτσιανικούλη, που έκανε το άλμα στην καριέρα του χάρη σε… μία ντρίπλα, να μην αποτελέσει πισωγύρισμα η επιστροφή στο Ηράκλειο, αλλά μία νέα αρχή. Εχει τις δυνατότητες. Αρκεί να μην τον παρασύρει η απογοήτευση, όπως ο υπέρμετρος ενθουσιασμός όταν μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ.

Οσο για τους «κατασκευαστές Μέσι», ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και επιτέλους ας πάψουν να παίζουν με τα συναισθήματα των νέων παιδιών. Είναι εγκληματικό αυτό που κάνουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή