Αναθάρρησε και περιμένει ο Φερέιρα

Αναθάρρησε και περιμένει ο Φερέιρα

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μία ημέρα μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Ηταν εμφανώς ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση με τη Λεχ Πόζναν, που έληξε με νίκη των «πρασίνων» με 1-0: «Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Για τα δεδομένα της εποχής, κάνατε καλή εμφάνιση. Ομως έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πολλή δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός προς τους παίκτες του.

Μιλώντας με τους συνεργάτες του, πρόσθεσε: «Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα, παρότι έχουμε κάνει μόνο 15 ημέρες προετοιμασία. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε κάτι καλό. Αλλωστε περιμένω και τους ποδοσφαιριστές που θα έχω, για να έχουμε περισσότερες επιλογές και λύσεις».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν χθες αποθεραπεία μετά το φιλικό αγώνα της Δευτέρας και σήμερα (19.30) θ’ αντιμετωπίσουν την τοπική Κιτσμπούχελ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν άφησε τους παίκτες του να χρησιμοποιήσουν την μπάλα για πρώτη φορά μετά πολύ καιρό. Το βάρος της προπόνησης στο Κιτσμπούελ έπεσε σε τρέξιμο, σπριντ και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο νεαρός Σπύρος Φουρλάνος είχε δεμένο το πόδι του, καθώς στην αναμέτρηση με τους Πολωνούς, δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο. Μετά το τέλος της προπόνησης, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο μπάσκετ. Ορισμένοι άλλοι παίκτες, οι Τζόρβας, Βύντρα, Δημούτσος, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ και Πετρόπουλος, προτίμησαν να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους στο ποτάμι του Κιτσμπούελ.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλαθλοι της Λάτσιο στον Τζιμπρίλ Σισέ κατά την άφιξή του στη Ρώμη. Ο Γάλλος επιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια. Ο Σισέ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες οικονομικές απολαβές ύψους 2,1 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 5,8 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζεται εκνευρισμένη με τη στάση της Λάτσιο και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» περιμένουν να βρεθεί «χρυσή τομή» με το θέμα της καταβολής των δόσεων. Προσθέτουν πως η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, καθώς δεν έχει «κλείσει» η συμφωνία.

Η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, τόνισε χθες πως η οικογένειά της φεύγει με πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από την Αθήνα, υπογραμμίζοντας πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτικοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή