Η ευκαιρία του Κοστάντζο και το ξεσκαρτάρισμα Βαλβέρδε

Η ευκαιρία του Κοστάντζο και το ξεσκαρτάρισμα Βαλβέρδε

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε χθες ο Φράνκο Κοστάντζο. Ο Αργεντινός γκολκίπερ αναγνώρισε πως τον περιμένει δύσκολο έργο σε μία θέση στην οποία δέσποζε επί σειρά ετών ο Νικοπολίδης. Αλλά εμφανίστηκε πεπεισμένος πως θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου του: «Βρήκα αυτό που περίμενα. Μία πολύ μεγάλη ομάδα με καλή οργάνωση και με πολύ πλούσια ιστορία. Είναι για μένα μία ευκαιρία να συμμετέχω σε μεγάλες διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με τον Νικοπολίδη, υπογράμμισε: «Ξέρω την καριέρα του και μακάρι να κάνω κάτι αντίστοιχο. Σίγουρα είναι τεράστια ευθύνη για μένα που θα διαδεχτώ αυτόν τον τερματοφύλακα».

Στην Αυστρία, ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταλήγει στους παίκτες που θα απαρτίζουν το δυναμικό του Ολυμπιακού στην επόμενη περίοδο. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης διευκρίνισε πως θα περιμένει τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων προκειμένου να λάβει τις οριστικές αποφάσεις του.

Εξελίξεις δρομολογούνται στο θέμα των αποδεσμεύσεων των παικτών του Ολυμπιακού που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα». Για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του Γιώργου Κατσικογιάννη, προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα για τη λύση του συμβολαίου του. Σειρά θα πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Οσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισιρ, αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λέστερ. Την ίδια ώρα, o Ισπανός τεχνικός ανεβάζει ρυθμούς στη προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας στο Ζέεφελντ. Στην πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» γυμνάστηκαν έντονα για περίπου μιάμιση ώρα, ενώ στο απογευματινό δίτερμα στο μισό γήπεδο, ξεχώρισε ο Πάντελιτς πετυχαίνοντας δύο γκολ. Δίχτυα βρήκαν και οι Χαβίτο, Τζιμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδης και Ριέρα (με δεξί σουτ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή