Με απρόοπτα η πρώτη της ΑΕΚ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ θα μπορούσε να φέρει τίτλο: «Πόρτες ερμητικά κλειστές, που τελικά άνοιξαν»! Η δίψα των φίλων της Ενωσης να δουν από κοντά την πρώτη προπόνηση ανάγκασε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να αλλάξουν την απόφασή τους, να ανοίξουν το προπονητικό κέντρο και να αφήσουν τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά την αγωνιστική πρεμιέρα της αγαπημένης του ομάδας.

Τα νέα πρόσωπα στα οποία έπεσαν τα φλας και τα φώτα της δημοσιότητας ήταν εννέα. Οι δύο «φρέσκοι» Χέλγκασον, Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί πριν από λίγες ώρες και οι Κοντοές, Τσουκαλάς, Κάλα, Μπουγαΐδης, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Σιαλμάς. Στα Σπάτα, εξάλλου, βρέθηκε και ο Ναμπίλ Μπάχα, ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο των «κίτρινων» για τη θέση του επιθετικού. Μάλιστα, ο Μαροκινός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι η απόκτησή του είναι θέμα ωρών…

Απόντες ήταν ο Ντιόπ, ο οποίος πήρε μερικές ημέρες άδεια, καθώς η σύζυγός του γέννησε και οι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Χιμένεθ: Νταντόμο, Ρίκκα, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Καλαμιώτης, Φροξυλιάς, Αμντουραχμάνι.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ανακοινώσει τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Ελφαρ Χέλγκασον. Ο 33χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30/6/2013 και θα λαμβάνει περίπου 170.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους στόχων και συμμετοχών. Παράλληλα, η Κέρκυρα θα πάρει περίπου 100.000 ευρώ, δανεικό τον Δημήτρη Φρούλια και τα έσοδα από ένα φιλικό παιχνίδι.

«Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της, οι οποίοι στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι πάντα στόχοι πρωταθλητισμού, ανεξαρτήτως περιστάσεων και εποχής», τόνισε ο Κωνσταντόπουλος.

Λίγο αργότερα, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ο Ισλανδός Χέλγκασον, καθώς το κόλλημα που μπλόκαρε τη μεταγραφή τις προηγούμενες ημέρες ξεπεράστηκε, αφού η Μπρέινταμπλικ έστειλε το απαραίτητο έγγραφο. «Οι άνθρωποί της δούλεψαν σκληρά για να με φέρουν στην Ελλάδα και θέλω να υποσχεθώ τόσο σε αυτούς όσο και στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για όσο διάστημα φοράω τη φανέλα της», δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή