«Πράσινος» ο Βίκτορ Βιτόλο, πετάει για την Αυστρία

«Πράσινος» ο Βίκτορ Βιτόλο, πετάει για την Αυστρία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βίκτορ Βιτόλο έλυσε χθες τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο (με ετήσιες καθαρές αποδοχές περίπου 550.000 ευρώ) και σήμερα θα «πετάξει» για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή των «πρασίνων».

Στη χθεσινή συνάντησή του με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο Βιτόλο επανέλαβε την επιθυμία του ν’ αποχωρήσει και φέρεται να χάρισε ένα μέρος των οφειλομένων. Παράλληλα, ένα άλλο κομμάτι από όσα του χρωστάει ο ΠΑΟΚ, συμφωνήθηκε να το εισπράξει σε βάθος δύο ετών.

Αιχμές προς τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, άφησε ο Σίλβα Κλέιτον. «Εγώ και αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαμε ένα πρόβλημα με τον Τεν Κάτε. Για τον άλφα ή τον βήτα λόγο δεν μας πήγαινε, ποδοσφαιρικά ή προσωπικά. Είχε τους λόγους του. Είμαι εδώ ακόμα, για να διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα», τόνισε.

Την ίδια ώρα, ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάτσιο και θα έχει ετήσιες απολαβές 2,1 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το κόστος της μεταγραφής του από το «τριφύλλι» έφτασε τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

– Σε χθεσινό φιλικό με την ερασιτεχνική Κίτσμπουελ, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 11-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή