Ικανοποίηση Βιτόλο, κοντά στον Οβούσου

Ικανοποίηση Βιτόλο, κοντά στον Οβούσου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμφανώς ικανοποιημένος απ’ τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος που συμπεριλήφθηκε χθες στην αποστολή των «πράσινων» στο Κίτσμπουελ τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου».

Και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια. Ο Αρης και ο ΠΑΟΚ μού έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω γνωστός. Τώρα ήρθε μία μεγάλη ομάδα και μου είπε πως με θέλει. Για μένα είναι μία μοναδική ευκαιρία».

Μετά την απόκτηση του Βιτόλο, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει και στη μεταγραφή του 25χρονου Γκανέζου μέσου, Κουίνσι Οβούσου, ο οποίος αγωνίζεται στην αραβική Αλ Σαντ.

Με τον Σεντρίκ Καντέ ν’ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, συνεχίστηκαν οι προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και δεν θα δώσει το «παρών» στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Σίβασπορ (ώρα έναρξης, 19.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή