Βολτα στον κοσμο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και για… μεγάλους

Ο ποδηλατικός γύρος της Γαλλίας αποτελεί ξεχωριστό θέαμα για κάθε ηλικία. Σίγουρα η γιαγιά της φωτογραφίας απολαμβάνει τις στιγμές που «σπάνε» την καθημερινότητά της.

Το λιμάνι του

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ Ρόμπι Φάουλερ βρήκε… λιμάνι στη μακρινή Ταϊλάνδη, όπου θα αγωνίζεται για τη Μοάνγκ Τόνγκα Γιουνάιτεντ.

Σαν τον Κόμπε

Ο αστέρας του ΝΒΑ Κόμπε Μπράιαντ βρίσκεται στις Φιλιππίνες και διδάσκει τις γνώσεις του σε μικρά παιδιά, τα οποία θα θέλουν να του μοιάσουν.

Ο νυν και ο πρώην

Ο Ρονάλντο παρατηρεί τον προκάτοχό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου, ενόψει τουρνουά που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ.

Πράσινα… νερά

Στη Σαγκάη προχωρούν οι εργασίες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Οι Κινέζοι δημιουργούν και πάλι εντυπωσιακές εικόνες, όπως ιδιαίτερα αγάλματα κολυμβητών.

Αιώνιο ίνδαλμα

Μπορεί ο Μαραντόνα να μη βρίσκεται, πια, στο τιμόνι της Εθνικής Αργεντινής, αλλά για τους φιλάθλους παραμένει το ένα και μοναδικό ίνδαλμά τους. Στο Κόπα Αμέρικα, ένας Αργεντίνος απλώς μας το υπενθυμίζει.

«Ξύπνησε»

Ο Λιονέλ Μέσι αρχίζει να θυμίζει και πάλι τον παίκτη που διαπρέπει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Πλέον, αυτομάτως η Αργεντινή γίνεται το φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, που φιλοξενεί στα γήπεδά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή