Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

The Guardian

Ο Βενγκέρ καταγγέλλει ζαβολιές της Σίτι

Ο τεχνικός της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ κατηγόρησε τη Μάντσεστερ Σίτι ότι προσπαθεί να παρακάμψει τους κανονισμούς της UEFA για το οικονομικό ευ αγωνίζεσθαι μέσω της νέας χορηγίας ύψους 400 εκατομμυρίων λιρών που εξασφάλισε από την Ετιχάντ Αίργουεϊς. Ο Γάλλος προπονητής είπε πως η συμφωνία απειλεί όχι μόνο τον κανονισμό που αρχίζει πλέον να εφαρμόζεται, αλλά και την αξιοπιστία εν γένει της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Ο κ. Βενγκέρ θεωρεί ότι ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί έχει καθήκον να διερευνήσει τη συμφωνία αυτή της Σίτι και αύξησε την πίεση στον συμπατριώτη του λέγοντας ότι πρόκειται για «το μεγάλο τεστ του κ. Πλατινί». Πρόσθεσε με νόημα ότι για να έχει αξία το οικονομικό ευ αγωνίζεσθαι, η χορηγία θα πρέπει να είναι στην τιμή της αγοράς.

Μarca

Ολ Σταρ Γκέιμ παράλληλα με το λοκ-άουτ

Μια σειρά από αστέρια του ΝΒΑ, με πρώτο τον Κέβιν Ντουράντ, οργανώνουν ένα Ολ Σταρ Γκέιμ παράλληλα με το λοκ-άουτ του ΝΒΑ, σε μία από τις πιο σκληρές γειτονιές της Ουάσιγκτον. Στο γήπεδο του Μπάρι Φαρμς θα αντιπαρατεθούν οι ομάδες της Δύσης και την Ανατολής, με τη συμμετοχή αστεριών όπως οι Μπάρον Νέιβις και Ντορέλ Ράιτ. Θα πρόκειται για μια γιορτή του μπάσκετ. Μια βαλβίδα ασφαλείας για τη σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας. Το μπάσκετ θα δώσει έτσι μια ανάσα ζωής σε αυτή τη γεμάτη εγκληματικότητα κοινότητα των 3.000 ανθρώπων που απασχολεί συνεχώς την αστυνομία. Το παιχνίδι προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου.

Daily Μirror

«Ο Μουρίνιο είναι διάνοια»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, είναι διάνοια, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που θεωρεί ότι ο Πορτογάλος μπορεί να οδηγήσει την πρώην ομάδα του σε θριάμβους την επόμενη σεζόν. Ο Μπέκαμ θα τεθεί αντιμέτωπος της Ρεάλ το Σάββατο σε φιλικό αγώνα με τη φανέλα της Λος Αντζελες Γκάλαξι και δηλώνει ότι οι Μαδριλένοι με τον κ. Μουρίνιο στον πάγκο είναι σε θέση να αποκαθηλώσουν την Μπαρτσελόνα από τον ισπανικό θρόνο. «Εχουν έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ο κ. Μουρίνιο είναι ιδιοφυΐα και το έχει αποδείξει με όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει», είπε ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας. «Η Ρεάλ είναι ομάδα που προκαλεί τον φόβο στους αντιπάλους της και δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι μπορεί στη νέα χρονιά να κατακτήσει τα πάντα», πρόσθεσε.

Le Figaro

«Θα μιλήσουμε με Σουμάχερ»

Η ομάδα Φόρμουλα 1 της Μερσέντες σκοπεύει να έχει διαπραγματεύσεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο διευθυντής της ομάδας, Ρος Μπρον, επιβεβαίωσε στον γερμανικό Τύπο τη σχετική πληροφορία λέγοντας: «Εχει συμβόλαιο για τρία χρόνια με τη Μερσέντες και είμαι ευχαριστημένος μαζί του. Ομως, εφ’ όσον δεν επιθυμεί να συνεχίσει άλλο, θα πρέπει να το συζητήσουμε, καθώς δεν υποχρεώνουμε κανένα να κάνει κάτι το οποίο δεν επιθυμεί. Εμείς τον πιστεύουμε, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας. Θα μιλήσουμε μαζί του αργότερα στη φετινή περίοδο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή