Απέκτησε Τοτσέ ο ΠΑΟ, κοντά και στον Ζεκά

Απέκτησε Τοτσέ ο ΠΑΟ, κοντά και στον Ζεκά

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού επηρεάζεται απ’ την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί μία ακόμη μεταγραφή, με τον 22χρονο μέσο της Σετουμπάλ, Ζεκά, να είναι ο πρώτος στόχος. Από σήμερα, ο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του τον Τοτσέ. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος απ’ την Καρταχένα (ομάδα της 2η κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος) υπέγραψε χθες τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 1.500.000 ευρώ.

Αργά χθες το βράδυ επρόκειτο να φθάσει στην Ελλάδα και ο Κουίνσι Οβούνσου. Ο Γκανέζος ακραίος χαφ έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τους «πράσινους» και θ’ αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο απ’ την Αλ Σαάντ του Κατάρ. Θα εισπράξει 400.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό θα μπει και στα ταμεία των Αράβων. Κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Φερέιρα στη Μάλαγα. Οι Τότσε και Κουίνσι δεν θα παίξουν στους αγώνες με την Οντένσε στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Βιτόλο ίσως προλάβει τη ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στη βάση του, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίτσμπουλ. Κατά την άφιξη της αποστολής των «πρασίνων» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μίλησε μόνο ο Βιτόλο: «Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι στο επιθυμητό στάδιο, προκειμένου να τεθώ 100% στη διάθεση του προπονητή μου. Περιμένω πώς και πώς τα επίσημα παιχνίδια». Στρέφοντας το βλέμμα του στους αγώνες με την Οντένσε, ανέφερε: «Είναι δύσκολο. Αν εμείς κάνουμε τα πράγματα όπως ξέρουμε, θα μπορέσουμε να περάσουμε».

Σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού του, στο αριστερό του γόνατο, υποβλήθηκε χθες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα τον Δεκέμβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή