ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Την Πέμπτη έρχεται ο Φραν Γέστε για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και το Σάββατο θα βρίσκεται στην αποστολή που θα «πετάξει» για το Ερμελο της Ολλανδίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Πολόνια Βαρσοβίας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την πρώτη της νίκη στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, σημείωσε η εθνική ομάδα επικρατώντας της Βενεζουέλας με 29-21. Στην πρεμιέρα η ελληνική ομάδα είχε ηττηθεί από την Αλγερία με 28-25. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή (20.30).

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Η Βάσω Βουγιούκα (σπάθη) άγγιξε το μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά για ένα κτύπημα έμεινε εκτός τετράδας και κατετάγη 7η, στις 55. Ο Θ. Νάκης (ξίφος ασκήσεως) αναδείχθηκε 14ος στους 70. Διακρίθηκε και η Μ. Παΐζη (24η στη σπάθη), ενώ οι άλλοι έξι εκπρόσωποί μας δεν κατάφεραν κάτι σημαντικό.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Επστάιν. Ο Γερμανός αριστερός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο 28χρονος, Γιακόμπο Σανθ της ισπανικής Βαγιαδολίδ, θα είναι ο νέος τερματοφύλακας. Ο Αστέρας απέκτησε και τον 31χρονο αμυντικό Χουανίτο της ισπανικής, Αλμερία.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τον Βασίλη Ξανθόπουλο κάλεσε ο Ηλίας Ζούρος στην προετοιμασία της εθνικής μετά τον τραυματισμό του Νικ Καλάθη. Στη φάση των «12» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, που διεξάγεται στο Μπιλμπάο, η εθνική ηττήθη από τη Γερμανία με 51-70. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

ΒΟΛΕΪ: Με βάση την εικόνα της τηλεοπτικής κάλυψης θα ελέγχονται οι αμφισβητούμενες φάσεις στους τελικούς του πρωταθλήματος της περιόδου 2011-2012 της Α1 ανδρών. Ο διεθνής Σέρβος, Τόμισλαβ Ντόκιτς συμφώνησε με τον Φοίνικα Σύρου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η Ιαπωνία νίκησε τις ΗΠΑ στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών στη διαδικασία των πέναλτι. Η παράταση έληξε 2-2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή